Тони Кроос: Не очаквам последният ми мач да е точно в петък

Стефан Ралчев
Ще дам всичко от себе си до края, когато дойде той. Щастлив и развълнуван съм

Полузащитникът на Германия Тони Кроос отговори на доскорошния си съотборник в Реал Мадрид – Хоселу, който си пожела Испания да пенсионира халфа, който ще окачи бутонките, когато Бундестима приключи с участието си на Евро 2024.

Испания и Германия излизат един срещу друг в един от най-интересните мачове не само в четвъртфиналната фаза, а и на цялото Европейско първенство. Двубоят между двата тима е в петък, 5 юли, от 19:00 часа в Щутгарт.

„Хоселу е казал, че се надява да се пенсионирам в петък? Очаквано, защото той иска да спечели. Не очаквам последният ми мач да е в петък. Надявам се да се видим отново“, започна Тони Кроос на пресконференция преди мача.

„Аз и Родри? Той е един от най-важните играчи за Испания и Манчестър Сити. Той не се изнервя, никога не изглежда под напрежение. Вкарва важни голове. Той е по-дефанзивен играч, докато аз съм по-скоро номер 8“, добави Кроос.

„Ламин Ямал е в Барселона от една година и увереността, с която играе, е невероятна. Той е един от най-опасните футболисти, а Испания има много добри крила. Трябва да се защитаваме добре срещу него и Нико Уилямс“, продължи германецът.

„Пресконференциите ще ми липсват по-малко, отколкото футбола, със сигурност. Нямам носталгия към тях. Възможността това да е последният ми мач не ми тежи. Ще дам всичко от себе си до края, когато дойде той. Щастлив и развълнуван съм“, завърши Кроос.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P