Ще издържи ли Кубрат Пулев всички рундове срещу Джошуа?! 1XBet дава високи коефициенти

Стефан Ралчев
Със сигурност едно от най-чаканите събития в българския спорт е евентуалният боксов мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа.

Пулев Джошуа коефициенти 1хБет

Официална дата за срещата все още няма. Пулев и Джошуа вече няколко пъти трябваше да отложат двубоя си. За последно той бе фиксиран за 20 юни, но пандемията от Коронавирус провали плановете. Сега мениджърите и организаторите прогнозират, че британецът и българинът ще се срещнат най-вероятно през месец ноември. Фаворит за място на провеждане на мача все още е зала „O2” в Лондон. Появиха се обаче други екстравагантни варианти за боксовата арена, сред които луксозен хотел и дори кораб заради пандемията от Коронавирус.

Любителите на залозите имат прекрасни възможности да спечелят от чакания с интерес боксов мач. Може да го направят в букмейкъра 1xBet, който предлага изключително разнообразие от пазари за боксовия мач.

Онлайн залаганията не се ограничават до събития на живо или такива, които се случват в съвсем близко бъдеще. Със сигурност повечето фенове на залозите предпочитат да разберат дали печелят възможно най-бързо. Дългосрочните прогнози обаче осигуряват още една добра възможност за печалби. Сериозното предимство при такива залози е, че може да „хванете“ избрано от вас събитие на много висок коефициент.

Един от примерите е точно срещата между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. 1XBet предлага над 70 пазара за двубоя, като бъдете сигурни, че още сега е много по-вероятно да се възползвате от високите ставки, в сравнение с ден или два преди двубоя. Тогава вече може да бъде късно и коефициентите да претърпят значителни промени.

Разбира се, когато става въпрос за дългосрочни залози, какъвто е случаят с Пулев – Джошуа, ви съветваме отново да анализирате ситуацията. Преценете добре това, което ще изберете като пазар, преценете сумата, която може да отделите под формата на банка и действайте.

Според руския букмейкър Антъни Джошуа е категоричен фаворит да спечели двубоя – коефициентът в негова полза е 1.10. За победа на българския боксьор компанията дава ставка 6.60, а равенството, което в бокса се случва изключително рядко, получава стойност 34.00!

Ако не ви се струват привлекателни традиционните възможности, може да се възползвате от всички пазари, които предлага букмейкърската компания. Един от тях е „Ще се изиграят ли всички 12 рунда в мача“. Коефициент за този пазар е 3.24 и ако приемем, че няма да има нокаут, тази възможност изглежда твърде вероятна. Точно това имаме предвид, когато ви насочваме към дългосрочните прогнози. Когато и да се проведе срещата, не очаквайте толкова висок коефициент няколко дни преди началото й.

1xBet предлага още доста варианти за залози за мача Кубрат Пулев – Антъни Джошуа. Може да залагате за метода на победа на единия от двамата боксьори. Така, например, Антъни Джошуа да спечели с нокаут, технически нокаут или отказване на съперника получава коефициент 1.44. Подобна възможност за българина е оценена с 9.00. Имате възможност да залагате за изход на мача в даден рунд – от 1-ви до 12-ти.

Без значение кого ще подкрепите, разгледайте супер богатата палитра от предложения на букмейкъра за мача Антъни Джошуа – Кубрат Пулев. Направете регистрация в 1xBet, при която може да вземете Увеличен Бонус Спорт от 1xBet до 260 лева, използвайки промокода BR260, и печелете от високите предложения, изкусителните бонуси и промоции.

Антъни Джошуа Кубрат Пулев 1xBet

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P