Рейтингът на BetMarket е понижен от 4 на 3 (Причини)

«Букмейкър Рейтинги»
БР понижава рейтинга на BetMarket от 4 на 3

betmarket непрепоръчан

Екипът на Букмейкър Рейтинги реши да понижи рейтинга на букмейкъра Betmarket от 4 на 3. Нашата максимална оценка за конкретна компания за залози е 5. Екипът ни оценява всеки един букмейкър по 7 компонента: Надеждност, Удобство на плащане, Пазари преди мач, Поддръжка, Пазари на живо, Бонуси и промоции и Коефициенти. Спрямо действията на дадения сайт за залози във всяка една от компонентите, получава рейтинг оценката.

Освен седемте критерии, по които ние от БР оценяваме букмейкърите, правим постоянен мониторинг на мненията, коментарите или жалбите за конкретния сайт. Те пристигат на нашата платформа, следва детайлно разглеждане и анализиране, след което оформяме оценката за букмейкъра в неговото ревю.

Един от аргументите да намалим рейтинга на Betmarket от 4 на 3 е обратната връзка и контактът с клиентите. Както е известно, платформата стартира официално на 12 декември 2022 година. За съжаление за по-малко от два месеца напълно новият български букмейкър демонстрира някои лоши практики. Както с новите и вече регистрирани клиенти, така и с афилиейт партньорите. А всъщност точно тази група – клиенти и афилиейти е в основата на бъдещото развитие и успехи на една компания.

Давайки пример с водещи не само европейски, но и световни бетинг гиганти в индустрията – те дори насърчават различни партньорства (рекламни, маркетинг и афилиейт), защото по този начин развиват бранда и получават възможност да го популяризират. Именно в доброто и стратегическо партньорство с различните групи клиенти се корени и нивото на професионализъм на една компания… Ако липсва такова, съвсем логично е т.нар. обратна връзка или отзиви от клиентите да бъдат негативни.

Както знаете, ние в Букмейкър Рейтинги даваме възможност на всеки един потребител да напише своето мнение и да оцени букмейкър по своя преценка. Всеки един от вас получава напълно свободно правото да постави оценка на букито въз основа на същите седем критерии, по които го правим ние. Така се получава потребителският рейтинг, а не малка част от оценките и мненията на клиентите за Бетмаркет в никакъв случай не можем да кажем, че са повод за висок рейтинг.

Част от клиентите пишат на нашата платформа, че са направили първоначален депозит, но срещу него не са получили никакъв начален бонус, какъвто се полага на всеки нов регистрирал се клиент. Други потребители се оплакват от бавната платформа на Бетмаркет, както и от трудната верификация на профила.

Обобщаваме един проблем, който е свързан с отдела по обслужване на Бетмаркет. Няколко мнения в тази посока индикират за сериозен проблем в тази насока – не получават помощ от съпорта, съобщават за затруднено или почти невъзможно свързване директно по телефона, както и получаване на заучени фрази на онлайн чата, което не води до краен успех.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P