Бетмаркет иска 10 лева такса, ако не използвате акаунта си: Как да закриете профила си в Betmarket [СТЪПКИ]

Стефан Ралчев
Букмейкърът с доста странни действия към клиентите си

Букмейкърът Бетмаркет продължава да трупа негативен имидж. Както е известно, компанията за залози стартира официално на 12 декември, получавайки лиценз, но само за няколко дни реално се превърна в истинско бедствие за играчи и партньори.

Ние от Букмейкър Рейтинги НЕ препоръчваме да залагате в Бетмаркет поради негативни мнения и оценки на потребители в нашия сайт, както и постъпили жалби относно некоректно отношение на компанията.

Поради тази причина ние сме поставили оценка 3 от максимална 5 на Бетмаркет и го изпращаме в графата НЕПРЕПОРЪЧАНИ.

Поредното нелогично действие от страна на букмейкъра е налагане на такса в размер на 10 лева, ако не използвате акаунта си. Това е записано официално в Условията на сайта в точка 5.9 – Процедури по отношение на неактивни сметки. А в подточка 5.10 се казва, че: „Неактивна е сметка, по която в период от 6 месеца няма регистрирана активност и/или трансакция. Организаторът ще налага месечна такса в размер на 10 лева или еквивалент в евро. Организаторът си запазва правото да сменя размера на таксите, без да е длъжен да уведоми Потребителя. След изтичане на още 6 месеца, Организаторът има право да задържи остатъка от положителния баланс по неактивната игрална сметка.“

Така, ако имате регистрация в Бетмаркет, но не сте направили депозит или не сте използвали акаунта си, ви налагат месечна такса от 10 лева, като реално тази сума може и да е по-голяма, тъй като букмейкърът си „Запазва правото да сменя размера на таксите…“!!!

Поради тази причина ви даваме следните стъпки как да деактивирате/закриете акаунта си в Бетмаркет, ако счетете за необходимо и не искате да плащате 10 лева всеки месец.

  1. Отидете най-долу в сайта и натиснете върху Играйте разумно | 18+.
  2. Прочетете какво пише в абзаца ДЕАКТИВИРАНЕ НА АКАУНТ
  3. Обърнете внимание на точка 4 как да деактивирате акаунта си
  4. Изпратете имейл на адрес: [email protected]
  5. Ще получите декларация, която трябва да попълните, като в нея трябва да заявите периода, за който искате да деактивирате акаунта
  6. До 7 работни дни ще получите отговор от Бетмаркет

ВАЖНО!!! НЕ Влизайте в профила си в тези 7 дни, докато чакате отговора от Бетмаркет, защото автоматично подадената молба за закриване на акаунта става НЕВАЛИДНА.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P