Полицайка загина при игра на руска рулетка

«Букмейкър Рейтинги»
Жестока трагедия се разиграла в САЩ, която довела до смъртта на полицайка. Историята е съвсем реална и по нея се водят дела, но не това е най-неприятното. Жена се е простила с човешкия си живот заради… просто една игра.

Драмата се разиграла в края на месец януари. Колегите от полицията в Сейнт Луис – Натанаел Хендрен и Катлийн Аликс били в дома на Хендрен след нощно дежурство. Малко по-късно към тях се присъедини трети колега и служител на реда – Патрик Риордан, който е главен свидетел по делото.

Риордан разказва, че Хендрен и Аликс пили алкохол, след което започнали да си играят с оръжието. Мъжът сложил един патрон в барабана на револвер и дръпнал спусъка. След това подал пистолета на Аликс, за да направи същото. Полицайката имала късмет два пъти, но на третия път оръжието произвело изстрел и патронът се забил в гърдите на служителката на реда.

Мъжете се обадили на линейка, но след това решили сами да закарат Аликс в университетската болница наблизо. Момичето загинало по пътя към болницата от раната си.

Хендрен е обвинен в убийство, както и в използване на оръжие в нетрезво състояние. Той обаче отказал да признае вината си и е бил освободен под гаранция в размер на 10 000 долара, но до края на процеса ще бъде под домашен арест.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация