Почти 9 милиарда долара потъват в нелегални букмейкъри

«Букмейкър Рейтинги»
Когато говорим за американския пазар, винаги става въпрос за нещо огромно. Независимо дали става дума за икономика, финанси или дори залагания. 

Американската игрална асоциация (AGA) изчисли, че американците са заложили около 10 милиарда долара в баскетболните мачове от Колежанското първенство, което е едно от най-големите в цял свят, а в Америка предизвиква невиждана еуфория.

Над 97% от тези пари ще отидат в незаконни офшорни букмейкъри,  съобщават още от асоциацията. Според нея още за нелегални залози в САЩ годишно се харчат над 150 милиарда долара. Огромна част от тях влизат в нечий сметки, а не се плащат данъци, което удря по американската хазна.

Регулаторът на хазарта в страната глобява част от букмейкърите особено, когато става въпрос за залози на студентски или колежански мачове. Дори и това обаче не спира американците да залагат – за 2018 година са пръснали над 3 милиарда долара за залози на колежански срещи.

Ето и едно решение. В щата Индиана легализираха спортните залози.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация