Победа на Реал Мадрид ви носи 25 евро вместо 1.08

Стефан Ралчев
Реал Мадрид приема Леганес в мач от 3 кръг на испанската Ла Лига. Двубоят е в събота вечерта от 21:45 часа на стадион „Сантяго Бернабеу“. До този момент „белите“ постигнаха две поредни победи от началото на сезона при голова разлика 6:1 и заедно с Барселона оглавиха временното класиране.
Един от водещите букмейкъри Betfair предлага специална оферта за сблъсъка на “Сантяго Бернабеу”. Предложението е многократно увеличен коефициент за домакински успех на Реал Мадрид.
Посоченият коефициент за победа на „белите“ е 25.00. Офертата важи за всеки нов потребител, който се регистрира в сайта на Betfair. Максималният залог, който може да бъде направен, е 1 евро.
Традиционният коефициент за успех на европейския крал е 1,08, така че имате уникална възможност при залог от само 1 евро да спечелите 25!!!, а не 1,08. И това само ако сте нов потребител, който се регистрира в сайта на въпросния букмейкър.
Новините около Реал Мадрид са свързани с очаквания дебют на вратаря Тибо Куртоа въпреки че до този момент Юлен Лопетеги няма никакво основание да сменя Кейлор Навас. Лука Модрич бе обявен за №1 в Шампионската лига през изминалия сезон, но все още не е започвал като титуляр от началото на сезона.
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P