Кой ще е следващият постоянен треньор на Реал Мадрид?

«Букмейкър Рейтинги»
Реал Мадрид се намира в изключителна криза. Катастрофалната загуба от Барселона с 1:5 сложи край на брака между клуба и Хулен Лопетеги. Специалистът се провали с гръм и трясък начело на отбора и раздялата бе логична.

В последните няколко дни Реал търси усилено заместник на Лопетеги. Първоначално се смяташе за сигурно назначението на Антонио Конте. Впоследствие обаче преговорите зациклиха поради едни или други причини и до стискане на ръцете от двете страни не се стигна. Така временно начело на Реал Мадрид ще бъде Сантяго Солари.

Букмейкърите обаче вече предлагат коефициенти кой ще е следващият постоянен треньор на “белия балет”. Фаворит е именно Солари, чийто шансове да остане на “Бернабеу” се котират с коефициент 3.50. Толкова е и шансът Роберто Мартинес да поеме тима.

Трети според букмейкърите е Маурисио Почетино, който е с коефициент 4.00. Според испанските медии именно той е №1 в списъка на клубното ръководство, което ще направи всичко възможно да поеме тима преди края на месец ноември.

Конте се отдалечи все повече с коефициент 6.00, а след това е свободният в момента Арсен Венгер (9.00). В списъка са още Гути, отново Моуриньо, Фернандо Йеро, Дешан, Ван Гаал и други…

Коефициентите на Bet365 са валидни към датата и часа на публикуване на материала (31.10.2018/11:38 часа)

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P