Обмислят революция в Шампионската лига

Стефан Ралчев
Нова революционна идея се обмисля в Европейската футболна централа (УЕФА). Според информация, публикувана в Mundo Deportivo, се прокрадват мисли за сериозни нововъведения особено в Шампионската лига.

Една от идеите, която се обсъжда, е финал в Шампионската лига да се играе в… САЩ. По-рано стана ясно, че испанската Ла Лига ще зарадва американските си фенове с възможността да наблюдават на живо среща от шампионата на Испания, а сега се заговори и за турнира на богатите.

Твърди се, че всички тези инициативи са свързани с домакинството на Мондиал 2026. Както е известно, САЩ ще приеме форума съвместно с Мексико и Канада. Говори се, че организаторите се стремели да направят повече професионални футболни събития, за да подгреят феновете за грандиозното събитие през 2026-та.

Следва обаче да се има предвид, че все още няма официално потвърждение на тези слухове. Необходимо е УЕФА, чийто президент е Александър Чеферин, да даде благословията си. Запознати обаче са на мнение, че е много възможно Централата да даде зелена светлина.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P