Обмислят революция в Шампионската лига

Стефан Ралчев
Нова революционна идея се обмисля в Европейската футболна централа (УЕФА). Според информация, публикувана в Mundo Deportivo, се прокрадват мисли за сериозни нововъведения особено в Шампионската лига.

champions-league-logo

Една от идеите, която се обсъжда, е финал в Шампионската лига да се играе в… САЩ. По-рано стана ясно, че испанската Ла Лига ще зарадва американските си фенове с възможността да наблюдават на живо среща от шампионата на Испания, а сега се заговори и за турнира на богатите.

Твърди се, че всички тези инициативи са свързани с домакинството на Мондиал 2026. Както е известно, САЩ ще приеме форума съвместно с Мексико и Канада. Говори се, че организаторите се стремели да направят повече професионални футболни събития, за да подгреят феновете за грандиозното събитие през 2026-та.

Следва обаче да се има предвид, че все още няма официално потвърждение на тези слухове. Необходимо е УЕФА, чийто президент е Александър Чеферин, да даде благословията си. Запознати обаче са на мнение, че е много възможно Централата да даде зелена светлина.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация