На крачка от коефициент 2761.00! И то само от 7 мача

Стефан Ралчев
Продължаваме с нашата традиция да ви показваме част от най-интересните фишове.

ls-lose

За разлика от много други пъти, в които пишем за страхотни попадения, носещи печалби, този път ще се спрем на… загуба. Сигурно ще попитате каква е причината, но не веднъж сме ставали свидетели на загуби, които си заслужава да бъдат отбелязани.

Този фиш, който ви представяме, със сигурност приковава вниманието. Заложилият е комбинирал в абсолютно традиционна права колонка 7 мача. Забележете обаче, че коефициентите на 5 от тях са доста високи. Крайният общ коефициент е 2761.97…

Няма как да не похвалим играча за смелостта му, но не това е най-важното, а наистина за показаните професионални умения. Фишът за съжаление е неуспешен, тъй като само 1 от 7-те мача се оказа губещ. Това е Исландия – Дания, който завърши 0:3, а прогнозата на играча е единица.

Във фиша обаче „влиза“ двойката на Сърбия – Унгария със ставка 5.75, равенството на Русия – Турция 3.60, равенството на Полша – Италия за 3.50, както и още един хикс на стойност 3.25 в двубоя Франция – Португалия.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1
  • IA

    Миналата година имах подобен фиш.и то как се забравя.ливърпул-арсенал 3:1 вътре бенфика-порто 0:2 вътре и моите анти любимци истанбулбб-фенербахче 1:1 в 92 минута при 3 продължение 1:2 за фенерите.познато чуство и успех и късмет на всички

Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация