Монтела: Вече мечтаем за елиминациите на Евро 2024

Стефан Ралчев
Не можеше да получа по-хубав подарък за рождения си ден, добавя треньорът

Селекционерът на Турция Винченцо Монтела изрази следващата стъпка пред тима на Евро 2024. На старта комшиите ни надвиха Грузия с 3:1 в група F.

Следете специалната страница за Евро 2024 на Букмейкър Рейтинги

„Нашите привърженици бяха страхотни, въпреки че беше трудно. Тази победа е и за тях. Навършвам 52 години днес (роден на 18 юни 1974 година), така че това е най-добрият подарък, който бих могъл да получа“, каза Монтела.

„Имахме 22 удара във вратата. Трябва да бъдем по-ефективни, но оценявам представянето на отбора. Малко се отпуснахме след непризнатия с ВАР втори гол, но това се случва. Физически грузинците са много здрави и са добре организирани. Те познават силните си страни и слабости и играят в съответствие с това. Не са на Европейското първенство по случайност“, продължи той, след което разкри амбициите на Турция.

„За първи път печелим първия си мач на такова първенство и не сме излизали от групата в последните си три Еврошампионати. Последният път дори не взехме точка. Първата ни цел беше да спечелим този мач. Направихме го и мечтата вече е да спечелим следващия мач и да се класираме за елиминациите“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P