Букмейкърите на едно мнение: Модрич фаворит за „Златната топка“, Роналдо и Меси далеч зад него

Стефан Ралчев
Отличието „Златната топка“ продължава да тежи най-много. И именно поради тази причина е най-ценно в колекцията на всеки футболист. Към края на календарната година започват и догадките кой ще е поредният носител на трофея.

modric-the-best

Ако се доверим на букмейкърите, новият носител на „Златната топка“ би трябвало да е Лука Модрич. Хърватинът е топ фаворит на всички букита, като има доста сериозен аванс пред преследвача си Кристиано Роналдо.

Според българския букмейкър Ефбет шансовете на Модрич да вдигне топката са оценени на 1.65, Роналдо е с коефициент 5.75, а Гризман е на трето място с коефициент 8.25, а Меси е чак пети с невероятния коефициент 22.00.

Същото разпределение на силите наблюдаваме и според букмейкъра Бет 365. Тук дори Модрич получава още по-голямо доверие и по-нисък коефициент – 1.61. Следват отново Роналдо, Гризман, Мбапе и Меси. Аржентинецът е с още по-висок коефициент – 26.00.

В Winbet Модрич също е далеч пред останалите. Шансовете му са оценени от букмейкъра с коефициент 1.50. Любопитното е, че тук намираме под №6 сред кандидатите за отличието Рафаел Варан.

Букмейкърът PalmsBet букмейкър също отрежда първо място в тази класация на Модрич, като коефициентът е още по-нисък – 1.45. Следват Роналдо, Мбапе и Меси. Ако Гризман при останалите е трети, то в този случай липсва сред челниците.

Припомняме, че само преди няколко седмици Лука Модрич спечели индивидуално отличие – наградата на ФИФА The Best. Той изпревари Кристияно Роналдо и Мохамед Салах в класацията, в която участваха треньорите и капитаните на националните отбори, представители на медиите и феновете.

Коефициентите на Ефбет

Коефициентите на Бет 365

Коефициентите на Уинбет

Коефициентите на Палмсбет

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация