Има коефициенти за залози: ЦСКА или Левски, Меси или Роналдо

Стефан Ралчев
Новините около подновяването на голяма част от футболните първенства в Европа са все по-обнадеждаващи. Отборите започват тренировки и съвсем скоро двубоите ще се завърнат.

Winbet ЦСКА Левски коефициенти

Българският букмейкър Winbet обяви специални коефициенти за доста любопитни събития, свързани именно с рестарта на футбола в България и Европа. Любителите на родните мачове имат възможност да заложат за това ЦСКА или Левски ще е по-напред в крайното класиране на шампионата. В момента двата вечни съперника са с еднакви точки – по 46, колкото има и Локомотив Пловдив. Лудогорец е лидер с 55 точки, а трите отбора – ЦСКА, Левски и Локомотив Пловдив следват с по 46. Букмейкърът дава еднакъв шанс и на „червени“, и на „сини“ да финишират пред съперника – коефициент 1.85.

Има още една родна битка – „Кои два отбора ще бъдат на финал за Купата на България“. Опциите са четири, а най-възможната според букито е класиката – ЦСКА – Левски (коефициент 2.50). Следват вариантите ЦСКА – Локомотив Пловдив (3.25), Ботев Пловдив – Левски (4.00) и Ботев Пловдив – Локомотив Пловдив (5.00).

Може да залагате на още едно дългогодишно съперничество, само че индивидуално. Става въпрос за Лионел Меси и Кристиано Роналдо. „Кой от двата ще отбележи първи гол“ след пандемията? Коефициентите от Уинбет са еднакви и за двамата – по 1.85.

Феновете на залозите имат още няколко опции за подобни съперничества – кой ще отбележи първи гол. Едно от тях е в Германия – Левандовски или Ерлинг Хааланд. Тук обаче предимството е за поляка, който получава коефициент 1.60, докато голмайсторът на Борусия Дортмунд е оценен със ставка 2.15.

В Англия предимство получава Серхио Агуеро (3.75), втори е Мохамед Салах (4.00), трети е Садио Мане (4.00), четвърти Обамеянг (5.00), колкото получава и Джейми Варди (5.00). Изглежда Ливърпул е най-сигурният шампион от Топ 4 на първенствата в Европа. „В кое от избраните първенства ще се излъчи шампион по футбол“ – Англия съответно Ливърпул, получава ставка 1.20. Следва Германия с 4.00, Испания (25.00) и Италия (33.00).

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P