Коефициент 35.00 Барселона да победи Атлетик Билбао

Стефан Ралчев
Барселона приема Атлетик Билбао в един от мачовете от програмата на испанската Ла Лига. Срещата е в събота (29 септември) от 17:15 часа българско време. Каталунците все още са лидери в първенството с еднакъв актив от точки с Реал Мадрид.

Двубоят на „Камп Ноу“ ще бъде повече от любопитен, тъй като Барселона в два поредни кръга не успя да стигне до победата. Нещо, което не се случва често и феновете го виждат веднъж в годината или още по-рядко. Възпитаниците на Ернесто Валверде направиха равен срещу Жирона и загубиха от слабака Леганес.

Сега предстои домакински двубой за излизане от кризата срещу Атлетик Билбао и букмейкърът Betfair предлага страхотна възможност. Всички нови регистрирани потребители получават коефициент за победа на Барселона 35.00, а не досегашния и традиционен в нормалния тираж 1.25.

Разбира се, припомняме, че единственото условие е да сте нов регистриран клиент, за да получите въпросния коефициент от 35.00.

Какви са условията за участие? 

  • Офертата е отворена само за нови клиенти
  • Можете да участвате, само ако вашата сметка е регистрирана в България.
  • Можете да вземете участие като използвате само една сметка. Ако установим, че сте използвали повече от една, си запазваме правото да задържим всички печалби, придобити от дублираната сметка. Залозите, направени с безплатни залози като облог (изцяло или частично), няма да се зачитат.

Какво трябва да направя? 

  • Направете единичен залог за победа на БАРСЕЛОНА на пазар Краен Резултат преди началото на мача между Барселона и Атлетик Билбао (29/09/2018) от 17:15 часа.
  • Само вашият първи направен залог на събитието се зачита към тази промоция.
  • Залозите от раздел Betfair Спортна Борса, както и залозите като част от комбинации НЕ се зачитат към тази промоцията.
  • Ако направите залог, след като събитието вече е започнало, той няма да се зачита. Ако направите Cash Out на вашият класирал се залог, Вие ще бъдете изключени автоматично от тази промоция и няма да получите бонус. Betfair Ltd. си запазва правото да прекрати тази промоция по всяко време.
  • При отложени или анулирани спортни събития, вашите залози няма да се зачитат към тази промоция. Залози, приключени с Cash Out не са достъпни за тази промоция.

Как действа промоцията? 

  • Успешен залог –> Вашата печалба ще бъде изплатена директно в сметката Ви (в бонуси) до 24 часа след края на спортното събитие. Сумата от първоначалния залог ще Ви бъде изплатена в кеш (максимум €1). Селекциите в залози на комбинации и от типа: Patent, Yankee, Lucky 15 и Each Way НЕ се зачитат.

    Още промоции и новини на страницата на букмейкъра в интернет.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P