Григор Димитров: Не можех да си обуя чорапите преди мача

Стефан Ралчев
Не обичам да се отказвам, допълни българинът

Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън от руснака Аслан Карацев с 1:3 сета. По време на мача обаче бе ясно, че българинът има проблеми с контузия, за която той говори след двубоя.

„Няма смисъл да крия каквото и да било. Проблемът се появи вчера при обикновено движение. След това се повтори в началото на мача, продължи да се развива и стана постоянна. Не можех да обуя чорапите си преди мача, така че знаех, че ще бъде трудно. Пробвах, защото това е Големия шлем, адреналинът, бях в много добра форма преди това. Рядко съм бил толкова добра форма в турнир от Шлема. Но това е спортът. Уважение към Карацев, бореше се през цялото време и правеше това, което трябваше. Това беше неговият ден. Нека продължим напред“, коментира Григор Димитров.

Най-високите коефициенти за тенис може да намерите в bet365 bg

„Не обичам да се отказвам. Аз съм състезател. Когато си на корта, понякога не мислиш ясно. В края на третия сет просто не можех да се откажа, такъв съм. Ясно е, че съм разочарован, но мога единствено да приема положителното, да си почина няколко дни и да се върна на корта“, заяви Димитров.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация