Фен спечели от нахлуването на полуголата жена на финала в Шампионската лига

«Букмейкър Рейтинги»
Ливърпул е новият европейски клубен шампион, след като победи Тотнъм с 2:0 във финала на Шампионската лига преди няколко дни. Финалът обаче според специалистите не предложи атрактивен и зрелищен футбол. Нещо друго обаче прикова вниманието на зрителите през първото полувреме.

В 18-ата минута на терена нахлу жена с доста оскъден бански. Оказа се, че това е Кинси Волански – американски модел, снимана от едни от най-популярните списания в света – Максим, Sports Illustrated и други.

Историята на Волански е доста дълга, но общо взето една от причините да нахлуе на терена е, за да рекламира сайта на своя приятел – Виталий Здоровецки. Въпросният сайт е портал с еротично и порно съдържание, със закачливи шеги от сексуално естество. Здоровецки е бивш порно актьор, но стана по-известен, когато през 2014 година прекъсна финала на световното първенство между Германия и Аржентина. Оттогава той има забрана да посещава футболни мачове.

Както за много други важни и високорейтингови събития, така и за финала в Шампионската лига залозите бяха изключително разнообразни. Един от тях бе „фен да нахлуе на терена“. Коефициентът за това бе 17.00!

Засега световните букмейкъри не дават абсолютно точна информация, но само един от тях – руският „1xStavka“, отбелязва, че има един потребител, заложил такава прогноза.

„Предложихме висок коефициент, защото в никакъв случай задачата да нахлуеш  на терена не е лесна“, обясняват от компанията.

На финала на световното първенство миналата година обаче над 100 души са заложили, че ще има фен на терена. И те се оказаха печеливши. Първоначално коефициентите започнаха от 25.00, но бързо паднаха до около 10.00 заради увеличаващите се залози. Но и при такъв коефициент потребител спечели около 1400 евро.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P