Епизод №2 Поветкин vs Уайт в битката за защита на титлата във WBC: Коефициенти и къде да гледате

Стефан Ралчев
Очаква ни поредно зрелище на боксовия ринг

Предстои един от много интересните боксови двубои на професионалния ринг в тежка категория. Един срещу друг се изправят Александър Поветкин (39 мача, 36 победи (25 с нокаут), 2 загуби и 1 равенство) и Дилиън Уайт (29 мача, 27 победи (18 с нокаут), 2 загуби) в Епизод №2 от тяхното съперничество.

Къде да гледате на живо

Двубоят е на 27 март (събота) от около 23:00 часа българско време. Самата галавечер в Гибралтар ще започне в 20:00 часа българско време, а двубоят между Поветкин и Уайт се очаква около 23:00 часа.

Единственото място, на което може да гледате боксовия мач в България, е платформата DAZN.

Как да се регистрирате в DAZN може да видите – ТУК

Припомняме ви, че таксата за регистрация е 2.99 лева, като регистрацията важи за срок от 1 месец. Като през това време може да наблюдавате всички страхотни спортни събития, които излъчва на живо платформата.

Моментната форма

Двамата минаха кантара в петък по обяд. На претеглянето настоящият носител на пояса се оказа с почти 2 кг по-тежък от първия двубой, като сега е 103.5 кг. Уайт пък е 2.350 кг по-лек от миналото лято – 112.2 кг.

Поветкин е доста по-възрастен от противника си, роден е през 1979 година, като в момента е на 41. Дилиън Уайт е роден през 1988 година и сега е на 32, като на 11 април ще навърши 33 години.

Двамата не са играли, откакто се срещнаха миналото лято. На 22 август 2020 година в разгара на световната пандемия от Коронавирус Александър Поветкин изненада боксовия свят, след като победи с технически нокаут Уайт в 5-тия рунд и спечели временната титла на WBC в тежка категория.

Коефициенти

Букмейкърите дават категорично предимство за победа на Дилиън Уайт. Българският Уинбет определя ставка от 1.25 за Уайт срещу 3.60 на Поветкин, Ефбет дава 1.30 за Уайт срещу доста високата ставка от 4.05 за руснака. Интересни са възможностите за брой рундове в срещата. Коефициентите са равни за Под 7,5 и Над 7,5 рунда. Успех с нокаут за Уайт се котира на 1.66. Букмейкърът Betwinner снижава доста шансовете на Руския Богатир Поветкин да спечели, тъй като дава коефициент 4.02 срещу 1.32 за Уайт.

Прогноза

Световният шампион в тежка категория Николай Валуев, който е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, даде своята прогноза. В ролята си на безспорен специалист Валуев може би и леко пристрастен, дава прогноза – победа на сънародника си Поветкин.

https://twitter.com/MatchroomBoxing/status/1375429657395400705?s=20

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P