Александър Поветкин – Дилиан Уайт: Прогноза за бокс на Николай Валуев

00:00, 28 мар. 2021
Николай Валуев е бивш професионален състезател по бокс. Притежава два пъти световната титла в тежка категория версия (WBA). Валуев е експерт, част от екипа на Букмейкър Рейтинги, в професионалния бокс, ММА и UFC.Той дава своята прогноза зa боксовия мач между Александър Поветкин и Дилиан Уайт.
Единичен: Загубен
Бокс
00:00/28 мар.
Александър Поветкин - Дилиан Уайт
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 2 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Остават няколко дни до боксовия реванш между Александър Поветкин и Дилиан Уайт.

Битката ще се проведе в Гибралтар, изключителният интерес към нея се подхранва от факта, че това е втората среща на боксьорите. Нека ви припомня, че при първата среща Уайт претърпя оглушително поражение с нокаут. Мисля, че той си е „написал домашното“за грешките от този двубой. Дилиан е изключително събран, моментът на истината е дошъл за него, защото победа над Поветкин със сигурност би му отворила вратите към още по-големи битки. Той ще се опита по всевъзможен начин да възстанови репутацията си.

Най-добрите сайтове за залози

Нека се опитаме да си представим как ще протече битката. Разликата в размерите отново ще бъде на страната на Уайт, той ще я използва активно. Най-вероятно Дилиан Уайт ще заеме активна позиция по отношение на Александър. Той ще се опита да завладее централното пространство на ринга и да действа оттам. В първата битка Уайт доказа, че може да успее с тази тактика, но след няколко рунда се отпусна, пропусна удар и битката приключи. Невъзможно е да си представим как ще протече битката този път. За съжаление годините не са на страната на Саша, така че Дилиан най-вероятно ще действа енергично, но в същото време изключително събрано.

Саша Поветкин е мой приятел, аз наистина искам той да спечели, но Уайт има по-голям шанс да победи, поне според букмейкърите. Нека пожелаем на Поветкин късмет в тази битка. Това е много важно – Саша определено ще се нуждае от нашето невидимо присъствие. Аз няма как да не заложа на негова победа – тя е оценена с коефициент от 4.12 в betwinner. Обичайте бокса, гледайте бокса.

Начален бонус
Exclusive
100% до €130 Начален Бонус Спорт от BetWinner
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Букмейкърът BetWinner приветства своите нови клиенти с Увеличен Начален Бонус Спорт в размер на 100% до €130. Трябва да направите нова регистрация и депозит.
498
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари