Донарума: Ядосани сме, но съдбата все още е в наши ръце

Стефан Ралчев
Не трябва да гледаме на това като на пълна катастрофа“, добави вратарят

Италия загуби от Испания с 0:1 в мач от груповата фаза на Евро 2024, като основната причина поражението да не бе по-тежко се казва Джанлуиджи Донарума.

„Изпуснахме твърде много лесни пасове и не показахме достатъчно качество, така че ако направите толкова много грешки, ще бъдете наказани“, каза Донарума.

„Ядосани сме, но трябва да използваме тази решителност във финалния мач. Нашата съдба все още е в нашите собствени ръце, не трябва да гледаме на това като на пълна катастрофа“, добави вратарят.

„Отношението беше правилно, работихме усилено – може би не работехме добре, но усилено – и знаем, че трябва да се справим по-добре. Бяхме агресивни, но най-големите ни грешки бяха, когато владеехме топката, тъй като отново я отдавахме твърде лесно“, каза още Донарума.

„През последните 10-15 минути се справихме по-добре, накарахме ги да бягат, но трябваше да го направим много по-рано. Ако позволите на Испания просто да поеме инициативата през целия мач, ще страдате“, призна Донарума.

„Мисля, че бяхме твърде прибързани, опитвайки се да продължим напред и те също пресираха добре, така че просто не можахме да задържим топката или да намалим напрежението. Испания е страхотен отбор, всички знаем, че ако им позволиш да го направят, ще те наранят.”

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P