ЦСКА категоричен фаворит на букмейкърите срещу Б36 от Фарьорите

Стефан Ралчев
Предстоят поредните мачове от квалификационните кръгове в Лига Европа.

efbet-cska-le

ЦСКА посреща Б36 Торшавн от Фарьорските острови днес от 20:00 часа на стадион „Българска армия“ в мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. До момента червените отстраниха на старта много трудно малтийския Сайрънс с 2:1, а след това елиминираха беларуския дългогодишен хегемон БАТЕ Борисов с 2:0.

Бонус от Winbet за ЦСКА – Б36 Торшавн

Прогноза за ЦСКА – Б36 Торшавн

Букмейкърите дават категорично предимство на българския тим за днешния мач вероятно и с оглед на класата на противника. Гостите са полуаматьорски отбор, като повечето футболисти работят извън футболните си задължения. Самият треньор не крие, че има бизнес с автокъща, когато не е в ролята на треньор на отбора.

Winbet дава коефициент за победа на ЦСКА едва 1.14, докато успехът за гостите е оценен със 17.00. Дори равенството изглежда бомбастично, тъй като ставката е 7.00. „Да се класира в следващия кръг ЦСКА“ е оценен с 1.04, което още веднъж потвърждава позицията на букмейкърската компания.

Efbet дава абсолютно същия коефициент за 1-ца – 1.14. Любителите на изненадите могат да заложат за 2-ка на ставка 22.00!

Тук шансът ЦСКА да продължи в следващия кръг получава още по-нисък коефициент – 1.03.

Betwinner предлага примамлива опция за Над 3,5 гола – 2.24, а Над 4,5 гола ставката е 3.74. Ако смятате, че червените ще надиграят категорично противника, може да стреляте и към по-високия коефициент. Интересен е коефициентът за отсъдена дузпа или отстраняване – 1.97. Доста специалисти смятат, че нападателната игра на ЦСКА е много вероятно да доведе до дузпа в полза на домакините.

betwinner-cska-le

Bwin е в същия тон като останалите букмейкъри. Австрийската компания счита ЦСКА за тотален фаворит, като в това число влизат всички пазари, свързани с победа на ЦСКА, повече от 2,5 гола, Първо полувреме/краен резултат. Любопитното е, че букито дава доста нисък коефициент за Първо полувреме/Краен резултат в полза на армейците – едва 1.57, както и „Двата отбора да НЕ отбележат гол“ – 1.50.

bwin-cska-le

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P