ЦСКА – Б36 Торсхавн: Прогноза за голове на полувреме от Лига Европа на Ники Александров

20:00, 24 сеп. 2020
Играе в
Важният за „червените“ мач е в четвъртък от 20.00 ч.
Единичен: Спечелен
Лига Европа - Квалификации
20:00/24 сеп.
ЦСКА – Б36 Торсхавн
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

ЦСКА е пред възможността за първи път от доста години насам да стигне до толкова преден етап в предварителните кръгове на Лига Европа. И това ще бъде напълно заслужено, след отстраняването на неприятния за родните тимове съперник БАТЕ Борисов – от своя страна хегемон в клубния футбол на Беларус от близо две декади.

Сега пред тима на Стамен Белчев вече стои напълно задължителна задача – отстраняването на полуаматьорския противник от столицата на Фарьорските острtови. Би било пълно безразсъдство ЦСКА да изпусне възможността да достигне след евентуално елеминиране на Б36 Торсхавн до плейофен мач преди груповата фаза на турнира. Мисля, че до нови драми, след тези с малтийския тим от първия кръг няма да се стигне. Дори и само заради обицата, която вече е закачена след края на този мач.

Най-добри букмейкъри

Няма да е нереалистично да предположим, че ЦСКА ще поиска този път бързо да реши мача, за да опита да пести сили за неделния сблъсък с Локомотив Пд. Поради това ви предлагам нещо, което е с доста висок коефициент – през първото полувреме да има над 1,5 гола. Ставката ден преди мача в bet365 е 2,20 и мисля, че е напълно реалистична.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0