Алдервейрелд крачи към Манчестър Юнайтед! Залозите за трансфер намаляха

Стефан Ралчев
В Англия сме свикнали да ставаме свидетели на всевъзможни залози. Този не е необичаен, но е свързан с едно от най-нашумелите имена напоследък – Тоби Алдервейрелд. Очаква се той да напусне Тотнъм и да заиграе в Манчестър Юнайтед.
Алдервейрелд крачи към Манчестър Юнайтед! Залозите за трансфер намаляха

Белгиецът вероятно ще напусне Тотнъм в посока „Олд Трафорд“

Белгийският национал Тоби Алдервейрелд е все по-близо до трансфер в Манчестър Юнайтед. Според информация на английското издание „Mirror“, ръководството на “червените дяволи”се е съгласило да плати 60 милиона паунда за защитника на Тотнъм.

Договорът на бранителя с „шпорите“ е до 2019 година, но ако от клуба се възползват от това и го задържат, после ще могат да го продадат за едва 25 милиона паунда.

Един от водещите букмейкъри на Острова – Betway, е сигурен, че Алдервейрелд ще заиграе в Юнайтед. Те намалиха залозите за това да премине на “Олд Трафорд” до 2/7. Следващият фаворит за подписа му е Барселона с 16/1.

Припомняме, че тази година летният трансферен прозорец в Англия затваря не на 31 август, както обичайно, а ден преди старта на първенството. Тоест, сделки ще се правят до четвъртък (9 август) и то до 17:00 часа. В петък шампионатът на Острова се подновява.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P