22Бет с висок коефициент за Над 2,5 гола на ЦСКА – Пирин

Стефан Ралчев
Двата тима излизат днес от 17:30 часа в София

ЦСКА приема Пирин в мач от поредния кръг на българската Първа лига днес от 17:30 часа на стадион „Българска армия“. Заради изборите в неделя, нямаше футболни мачове и поради тази причина част от срещите ще се състоят днес.

На практика при победа днес ЦСКА ще оглави временното класиране, след като Лудогорец загуби от Локомотив София в Надежда с 0:1 в събота. Локомотив Пловдив играе също днес – срещу ЦСКА 1948 и при успех, ще събере същия точков актив, колкото ще имат и „червените“ от Борисовата градина – по 25 точки.

Букмейкърът 22Bet дава доста висок коефициент за Над 2,5 гола за двубоя на стадион Българска армия – 1.87. Според мен има сериозна вероятност да станем свидетели на оувър, тъй като армейците са фаворити в срещата и евентуален ранен гол, би превърнало изпълнението на пазара в по-лесна задача.

Иначе е ясно – домакинската единица е доста ниска за игра (1.28) срещу 10 за победа за Пирин, равенството е оценено на 4.90.

В последния си мач Пирин загуби у дома от Локомотив София с 0:1, но преди това успя да постабилизира изявите си с три мача без загуба (победа и две равенства). Въпреки това орлетата имат само 7 точки и са в дъното на класирането.

Точно преди паузата в шампионата заради националните отбори ЦСКА загуби с 0:2 от вечния съперник Левски, което няма как да не се отрази на настроението в тима, воден от Саша Илич. В почивката тимът изигра контрола срещу Септември София, спечелена с 2:0, като треньорът изпробва и някои нови тактически варианти за отбора си.

Илич няма да може да разчита на наказания защитник Иван Турицов, контузения Асен Дончев, но пък в групата за двубоя ще са новите попълнения Кереасо, Жираир Шагонян и Симеон Александров.

ЦСКА има 9 домакинства от началото на сезона (включително и 3 в Лига на Конференциите), като постигна 8 победи и само 1 загуба (от Сейнт Патрикс). В Европа бяха победени Македония Гьорче Петров и Базел, а в Първа лига – Арда, Черно море, Берое, Септември, ЦСКА 1948 и Славия.

Предишното домакинство на ЦСКА срещу Пирин бе през август 2021 година, когато червените спечелиха с минималното 1:0.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P