1xBet номиниран за Global Gaming Awards Las Vegas 2020

Стефан Ралчев
Един от най-бързо развиващите се световни букмейкъри 1xBet получи поредно признание.

1xbet номинация награди

Компанията, която се радва на изключителна популярност в цял свят, получи номинация в категория „Дигитален продукт на годината“ заради разработката на продукта 1xGames. Церемонията тази година ще се проведе в Sands Expo Center в Лас Вегас на 5 октомври.

Номинациите се определят от авторитетно жури, което включва над 100 представители на хазартната индустрия, топ мениджъри на най-големите световни компании и други. Както споделиха организаторите, сега е труден момент за цялата индустрия и е още по-важно да бъдат номинирани, а след това и наградени, най-добрите компании.

Това ще бъде 7-мо издание на Global Gaming Awards и е считано за едно от най-важните събития в хазартната, компютърната и кибер индсутрии.

„Въпреки че нашата компания се конкурира с дигитални продукти от редица световноизвестни букмейкъри, тази конкуренция мотивира целия екип, разработил 1xGames. Когато се конкурираш с най-добрите, нивото ти се подобрява и евентуална победа в такава ситуация е особено сладка“, коментираха от 1xBet.

Компанията съществува от 2007 година, а само няколко години по-късно постави началото на платформата 1xGames, която в момента разполага с над 100 онлайн разработени игри. Всеки ден десетки хиляди потребители се доверяват на игрите на компанията и освен да се забавляват, не спират да печелят.

1xBet залага на качество, бързина, коректност – има повече от 1000 събития ежедневно, използва над 200 платежни системи, има мобилно приложение, преведено на над 60 езика, а връзката с клиентите е по цял свят на повече от 30 езика.

1xgames

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 2
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P