Лимитиране на сметка

Разрешени BGN 20

Правописът и пунктуацията на автора на жалбата са запазени.

Здравейте.
Моето недоволство е не само към уинбет,но и към всички други лицензирани букмейкъри,и не е за конкретен залог,а за “цялостно творчество“…..Лимитиран съм на по 1 лев за залог в уинбет,биуин,палмсбет,в оператора с неподновен лиценз бетфеър – също….Единствената причина е че в дългосрочен план акаунтите ми излизат на печалба.Направиш ли няколко тегления и веднага биваш посечен….В правилата им никъде няма написано че ако си печеливш ще те лимитират,но де факто е така.
Техните опасения са че играчите използват “заобикалящи методи“ и т.н. – щом печелят….ами ако не използват….как може да се докаже подобно нещо,моля да ми обяснят ??
Конкретно за уинбет – залагах понеделник,сряда и петък по 20 лв залог по промоцията им “супер-хот“ залози – три мача със завишен оеф. на избран от тях пазар…по условие “всеки регистриран потребител“ може да заложи ако желае на всеки от тези мачове макс. залог 20 лв…..точно това и правех.След година и нещо игра бях лимитиран,с обяснението че съм нарушавал правилата…..Реално причината беше че вследствие добрата си преценка на кои мачове да заложа излизах на печалба и теглех пари.
Моля да ми обяснят кое точно правило съм нарушил и какви доказателства имат.
По казуса съм пускал и жалба до ДКХ,но и оттам получих бездушния отговор,че съм бил нарушавал правилата им.
Излиза че правило номер 1 – но неписано на всеки букмейкър е – никога не печели и не тегли от нас,иначе ще те лимитираме !

Публикувано в Друго
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P