По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Стойност на бонуса
260 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Подобно на останалите букмейкъри на пазара и MELbet също приветства своите нови клиенти с Първоначален бонус. Той обаче е в увеличен размер на 100% до 260 лева за потребителите на Букмейкър Рейтинги.

⭐️ Има ли Бонус код за Бонуса?

Да, бонус кодът е BRATINGS. С него получавате Увеличен Начален Бонус в размер на 100% до 260 лева (без код бонусът е 200 лв). Увеличението е в размер на +30% от нормалната бонус сума, която получават всички останали.

⭐️ Как да взема Начален Бонус Спорт?

Всеки клиент може да се възползва от Първоначалния бонус в размер на 100% до 260 лева с промокод BRATINGS (вместо до 200 лв), но преди това:

 1. Трябва да попълните полетата, за да направите вашата регистрация в сайта MELbet.
 2. Използвайте промо кода BRATINGS, за да получите Увеличен Начален Бонус
 3. Бонусът се начислява веднага след първия ви депозит по вашата сметка. Минималният депозит за активиране на бонуса е 3 лева.

MELbet начален бонус

💰 Начален бонус 100% до 260 лева
🎁 Промокод за 22Bet BRATINGS
? Минимален депозит 1.50 лв (Карта); 3.92 лв (Skrill), 9.99 лв (ecoPayz)
☝ Превъртане 5 пъти в акум. 3 от тях на коеф. 1.40
💸 Теглене и срокове Skrill, Neteller, ecoPayz, Payeer – 15 минути; Visa/MasterCard: 1-7 дни

⭐️ Как да превъртя бонуса?

 • Бонус сумата трябва да бъде превъртяна 5 пъти в залози тип акумулатор.
 • Всеки акумулатор трябва да съдържа МИНИМУМ 3 или повече събития, като поне 3 от събитията трябва да са с МИНИМАЛЕН коефициент 1.40 (или по-висок).
 • За да може да изтеглите всички налични средства от сметката си, трябва да превъртите напълно бонуса. В противен случай всички бонуси или натрупани печалби от бонусните средства ще бъдат анулирани.
 • Взимането на бонуса е малко по-специфично и затова ви даваме следния

Пример: При бонус 50 лв. е нужно той да се превърти 5 пъти на прави колонки от по 3 мача с мин. коеф. 1.40. Ако след превъртане сумата е 500 лв например – бонусът се води „изчистен“ и в основната сметка ще получите 50 лв. за свободна игра или теглене.

⭐️ За какво да внимаваме

 • Може да използвате бонуса в рамките на 30 дни след регистрацията. След 30 дни бонусът и всички печалби от него ще бъдат анулирани.
 • Може да получите само 1 Бонус – тоест, бонусът е достъпен само за един клиент, семейство, адрес, общ компютър и общ IP адрес, както и за еднакви данни на профила, като имейл адрес, банкова сметка, информация по кредитна карта и номер на сметка в платежната система.
 • Може да се възползвате САМО от тази оферта, но не и да комбинирате с друга промоция или оферта (тоест – не може с един депозит да кандидаствате за друг бонус освен този).

⭐️ Мнение на Букмейкър Рейтинги

Букмейкър Рейтинги ви дава отлична възможност след използване на промокода BRATINGS да получите Увеличен Бонус в размер на 100% до 260 лева (обичайният бонус без нашия промокод е едва 200 лева). Така че офертата си заслужава. Това е най-високата оферта за промоция за Начален Бонус в нашата платформа.

Негатив може да бъде едно от условията за превъртане, подобно на условията в 1xBet и 22Bet, а именно – да разиграете сумата на получения Бонус определен брой пъти (в случая 5 пъти) на залози тип акумулатор/права колонка.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

⭐️ Бонус за добре дошъл

Още един първоначален бонус, при който трябва да депозирате МИНИМУМ 15 лева, за да получите 50 лева под формата на безплатен залог.

⭐️ Как да взема Бонуса

 1. Трябва да попълните полетата, за да направите вашата регистрация в сайта MELbet.
 2. Трябва да направите депозит в минимален размер на 15 лева
 3. Освен депозит от 15 лева трябва да бъде извършен и залог на събитие с коефициент минимум 1.50 (или по-висок).

⭐️ Как да превъртя Бонуса

 • Безплатният залог в размер на 50 лева трябва да бъде превъртян 3 пъти в акумулатор/комбо залози.
 • Всеки акумулатор трябва да съдържа минимум 4 (четири) събития (може и повече), като минимум 4 от събитията да бъдат с минимален коефициент от 1.40.
 • Квалифициращият залог трябва да бъде извършен до 30 дни след регистрацията.

Ако имате някакви въпроси, екипът на Букмейкър Рейтинги ще се радва да Ви помогне: [email protected]

 

MELbet Бонус добре дошъл

❓ Какъв е началният бонус на Melbet?

Ексклузивен бонус 100% до 260 лева с код BRATINGS. Той трябва да бъде превъртян пет пъти на залози тип акумулатор (права колонка) с миниум три събития.

❓ Има ли бонус код за Melbet?

Да, бонус кодът е BRATINGS.

❓ Как мога да депозирам в Melbet?

Можете да депозирате с банкови карти, електронни портфейли, системи за плащане и криптовалути.

❓ Какви други промоции/оферти предлага Melbet?

Букмейкърът предлага бонус лоялност, кешбек на акумулатори и бонус за 100 залога.

❓ На какъв коефициент и какъв е срокът за превъртане?

Превъртането на бонуса трябва да стане в срок от 30 дни след получаването му. Трябва да залагате на зазоли тип акумулатор с минимум 3 събития, които да са с минимален коефициент от 1.40.

Най-добрият бонус за Вашата страна
Коментари 2
 • ОА

  Написали сте голяма част от условията, но без най-важното,а именно, че сайта си прибира печалбата от бонуса, след като се изиграе’, което го прави напълно безсмислен.Не препоръчвам на никой да се регистрира в сайтовете от семейството на 1xbet- 1xbet,melbet,betwinner и 22bet.
  14. След превъртането на бонуса, остатъкът от средствата, не по-голям от първоначалната сума на бонуса, ще бъде начислен по основната ви сметка. Ако след превъртането на бонуса, остатъчният баланс е по-малък от сумата на минималния залог, то тогава бонусът се счита за загубен.

  • Здравейте,
   Благодаря за препоръката, ще поясня условията. 🙂

   Наистина превъртането на бонусите на melbet и 1xbet (начален и Щастлив петък) имат малко по-нестандартни условия, но не бих казал, че са невъзможни за реализация или безсмислени.

   Целта при melbet е чрез превъртането да се „изчисти“ само цялата бонус сума.

   При бонус 50 лв. е нужно той да се превърти пет пъти на прави колонки от по 3 мача с мин. коеф. 1.40:

   -Ако след превъртане сумата е 500 лв например – бонусът се води „изчистен“ и в основната сметка ще получите 50 лв. за свободна игра или теглене.

   За сравнение принципът при други букмейкъри:
   bet365 – при 10 лв. Кредити за залози и 3.00 спечелен коефициент – Ще получите 20 лв в основната сметка, а 10 лв се премахват. (1.20 мин. коефициент).

   Може би бонусът на bet365 излгежда по-лесен за изиграване, но 1xbet и melbet предлагат подобни бонуси по-често (ежеседмично), което предполагам компенсира нестандартния начален бонус.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P