БР Чат
Начален бонус
180 лв (100%) Начален бонус от MELbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Вземи бонус от тук

Подобно на останалите букмейкъри на пазара и MELbet също приветства своите нови клиенти с Първоначален бонус. Той е в размер на 100% до 180 лева. MELbet обаче е единственият букмейкър, който предлага не един, а два Бонуса за новорегистрирани клиенти. Вторият бонус е под формата на 50 лева безплатен бонус при депозирани минимум 15 лева.

Как да взема Начален Бонус Спорт?

Всеки клиент може да се възползва от Първоначалния бонус в размер на 100% до 180 лева, но преди това:

 1. Трябва да попълните полетата, за да направите вашата регистрация в сайта MELbet.
 2. Бонусът се начислява веднага след първия ви депозит по вашата сметка – минималният депозит за активиране на бонуса е 3 лева.
 3. Може да получите само 1 Бонус – тоест, бонусът е достъпен само за един клиент, семейство, адрес, общ компютър и общ IP адрес, както и за еднакви данни на профила, като имейл адрес, банкова сметка, информация по кредитна карта и номер на сметка в платежната система.
 4. Може да се възползвате САМО от тази оферта, но не и да комбинирате с друга промоция или оферта (тоест – не може с един депозит да кандидаствате за друг бонус освен този).

Как да превъртя бонуса, какви са правилата и условията?

 • Бонус сумата трябва да бъде превъртяна 5 пъти в залози тип акумулатор.
 • Всеки акумулатор трябва да съдържа МИНИМУМ 3 или повече събития, като поне 3 от събитията трябва да са с МИНИМАЛЕН коефициент 1.40 (или по-висок).
 • Може да използвате бонуса в рамките на 30 дни след регистрацията. След 30 дни бонусът и всички печалби от него ще бъдат анулирани.
 • За да може да изтеглите всички налични средства от сметката си, трябва да превъртите напълно бонуса. В противен случай всички бонуси или натрупани печалби от бонусните средства ще бъдат анулирани.

Бонус за добре дошъл

Още един първоначален бонус, при който трябва да депозирате МИНИМУМ 15 лева, за да получите 50 лева под формата на безплатен залог.

ВАЖНО: Освен депозит от 15 лева трябва да бъде извършен залог на събитие с коефициент минимум 1.50 (или по-висок).

 • Квалифициращият залог трябва да бъде извършен до 30 дни след регистрацията.
 • Безплатният залог в размер на 50 лева трябва да бъде превъртяна 3 пъти в акумулатор/комбо залози.
 • Всеки акумулатор трябва да съдържа минимум 4 (четири) събития (може и повече), като минимум 4 от събитията да бъдат с минимален коефициент от 1.40.
 • Безплатният залог е валиден 7 дни след начисляването му по сметката.

MELbet Бонус добре дошъл

Препоръчваме
Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация