234 лв (100%) Начален бонус от MELbet

Използван от 378 човека
2 коментара
Копирай промокод
BRATINGS
Към сайта
Стойност на бонуса
234 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Подобно на останалите букмейкъри на пазара и MELbet също приветства своите нови клиенти с Първоначален бонус. Той е в увеличен размер на 100% до 234 лева, когато използвате бонус код BRATINGS (без код бонусът е 180 лв). Увеличението е в размер на +30% от максималната бонус сума.

MELbet обаче е единственият букмейкър, който предлага не един, а два Бонуса за новорегистрирани клиенти. Вторият бонус е под формата на 50 лева безплатен бонус при депозирани минимум 15 лева.

Как да взема Начален Бонус Спорт?

Всеки клиент може да се възползва от Първоначалния бонус в размер на 100% до 234 лева с промокод BRATINGS (вместо до 180 лв), но преди това:

 1. Трябва да попълните полетата, за да направите вашата регистрация в сайта MELbet.
 2. Бонусът се начислява веднага след първия ви депозит по вашата сметка – минималният депозит за активиране на бонуса е 3 лева.
 3. Може да получите само 1 Бонус – тоест, бонусът е достъпен само за един клиент, семейство, адрес, общ компютър и общ IP адрес, както и за еднакви данни на профила, като имейл адрес, банкова сметка, информация по кредитна карта и номер на сметка в платежната система.
 4. Може да се възползвате САМО от тази оферта, но не и да комбинирате с друга промоция или оферта (тоест – не може с един депозит да кандидаствате за друг бонус освен този).

Как да превъртя бонуса, какви са правилата и условията?

 • Бонус сумата трябва да бъде превъртяна 5 пъти в залози тип акумулатор.
 • Всеки акумулатор трябва да съдържа МИНИМУМ 3 или повече събития, като поне 3 от събитията трябва да са с МИНИМАЛЕН коефициент 1.40 (или по-висок).
 • Може да използвате бонуса в рамките на 30 дни след регистрацията. След 30 дни бонусът и всички печалби от него ще бъдат анулирани.
 • За да може да изтеглите всички налични средства от сметката си, трябва да превъртите напълно бонуса. В противен случай всички бонуси или натрупани печалби от бонусните средства ще бъдат анулирани.
 • Взимането на бонуса е малко по-специфично и затова ви даваме следния

Пример: При бонус 50 лв. е нужно той да се превърти 5 пъти на прави колонки от по 3 мача с мин. коеф. 1.40. Ако след превъртане сумата е 500 лв например – бонусът се води „изчистен“ и в основната сметка ще получите 50 лв. за свободна игра или теглене.

Бонус за добре дошъл

Още един първоначален бонус, при който трябва да депозирате МИНИМУМ 15 лева, за да получите 50 лева под формата на безплатен залог.

ВАЖНО: Освен депозит от 15 лева трябва да бъде извършен залог на събитие с коефициент минимум 1.50 (или по-висок).

 • Квалифициращият залог трябва да бъде извършен до 30 дни след регистрацията.
 • Безплатният залог в размер на 50 лева трябва да бъде превъртяна 3 пъти в акумулатор/комбо залози.
 • Всеки акумулатор трябва да съдържа минимум 4 (четири) събития (може и повече), като минимум 4 от събитията да бъдат с минимален коефициент от 1.40.
 • Безплатният залог е валиден 7 дни след начисляването му по сметката.

MELbet Бонус добре дошъл

Коментари 2
 • ОА

  Написали сте голяма част от условията, но без най-важното,а именно, че сайта си прибира печалбата от бонуса, след като се изиграе’, което го прави напълно безсмислен.Не препоръчвам на никой да се регистрира в сайтовете от семейството на 1xbet- 1xbet,melbet,betwinner и 22bet.
  14. След превъртането на бонуса, остатъкът от средствата, не по-голям от първоначалната сума на бонуса, ще бъде начислен по основната ви сметка. Ако след превъртането на бонуса, остатъчният баланс е по-малък от сумата на минималния залог, то тогава бонусът се счита за загубен.

  • Здравейте,
   Благодаря за препоръката, ще поясня условията. 🙂

   Наистина превъртането на бонусите на melbet и 1xbet (начален и Щастлив петък) имат малко по-нестандартни условия, но не бих казал, че са невъзможни за реализация или безсмислени.

   Целта при melbet е чрез превъртането да се „изчисти“ само цялата бонус сума.

   При бонус 50 лв. е нужно той да се превърти пет пъти на прави колонки от по 3 мача с мин. коеф. 1.40:

   -Ако след превъртане сумата е 500 лв например – бонусът се води „изчистен“ и в основната сметка ще получите 50 лв. за свободна игра или теглене.

   За сравнение принципът при други букмейкъри:
   bet365 – при 10 лв. Кредити за залози и 3.00 спечелен коефициент – Ще получите 20 лв в основната сметка, а 10 лв се премахват. (1.20 мин. коефициент).

   Може би бонусът на bet365 излгежда по-лесен за изиграване, но 1xbet и melbet предлагат подобни бонуси по-често (ежеседмично), което предполагам компенсира нестандартния начален бонус.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация