По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри

Бонус Ранно Изплащане за НБА

Използван от 24 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Букмейкърът Бет365 предла Бонус Ранно Изплащане за НБА.

Промоционален период

Край: 18.06.2023

Поставете залог преди мач на пазар победител, за която и да е среща от НБА, до и включително 18 юни, 2023.

Правила и Условия

  • Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.
  • За единични залози, ако отборът, на който сте заложили, поведе с 20 точки разлика, в някой момент от мача, букмейкърът изплаща пълната печалба, независимо дали по-късно противникът спечели мача.
  • За множествени залози и залози Създай Залог, ако при залог на пазар Победител, Вашият отбор поведе с 20 точки разлика, тази селекция ще бъде маркирана като печеливша в Мои Залози, като останалите селекции ще останат активни.

За какво да внимавате

  • Тази оферта НЕ важи, ако сте използвали функция Затвори Залог, за да затворите целия залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и Вашият отбор поведе с 20 точки, залогът ще се уреди на база останалия активен залог.
  • Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди началото на мача и Вашият отбор поведе с 20 точки, залогът ще бъде уреден на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата вече няма да е валидна.
  • Залози, направени на предсезонни мачове, демонстративни мачове или мачове на звездите, не се считат за тази оферта.

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Още един много добър бонус от Бет365. На практика това е единствената подобна оферта на българския пазар. Заедно с „Ранно изплащане“ при футболните залози, такъв вид промоции се явяват запазена марка за букмейкъра. Играчът печели веднага, след като неговият отбор в НБА поведе с 20 точки без значение след това какъв резултат ще бъде постигнат.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация