По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Букмейкърът Бет365 предла Бонус Ранно Изплащане за НБА.

Промоционален период

Край: 18.06.2023

Поставете залог преди мач на пазар победител, за която и да е среща от НБА, до и включително 18 юни, 2023.

Правила и Условия

  • Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.
  • За единични залози, ако отборът, на който сте заложили, поведе с 20 точки разлика, в някой момент от мача, букмейкърът изплаща пълната печалба, независимо дали по-късно противникът спечели мача.
  • За множествени залози и залози Създай Залог, ако при залог на пазар Победител, Вашият отбор поведе с 20 точки разлика, тази селекция ще бъде маркирана като печеливша в Мои Залози, като останалите селекции ще останат активни.

За какво да внимавате

  • Тази оферта НЕ важи, ако сте използвали функция Затвори Залог, за да затворите целия залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и Вашият отбор поведе с 20 точки, залогът ще се уреди на база останалия активен залог.
  • Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди началото на мача и Вашият отбор поведе с 20 точки, залогът ще бъде уреден на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата вече няма да е валидна.
  • Залози, направени на предсезонни мачове, демонстративни мачове или мачове на звездите, не се считат за тази оферта.

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Още един много добър бонус от Бет365. На практика това е единствената подобна оферта на българския пазар. Заедно с „Ранно изплащане“ при футболните залози, такъв вид промоции се явяват запазена марка за букмейкъра. Играчът печели веднага, след като неговият отбор в НБА поведе с 20 точки без значение след това какъв резултат ще бъде постигнат.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P