По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Бонус Гаранция при Отказване в Тенис

Използван от 75 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Букмейкърът Бет365 дава Бонус при отказал се играч по време на тенис мач.

Как да получите бонуса

  1. Направете единичен залог преди мач на пазар Да Спечели Мача за среща по единично от АТП, WTA или Големия Шлем.
  2. Ако противниковият играч се откаже, залогът ви ще бъде уреден като печеливш и сумата на залог ще бъде върната като пари, а печалбата ще се плати под формата на Кредити за Залози.

Условия и Правила

  • Гаранция при Отказване е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.
  • Гаранция при Отказване важи за единични залози преди мач, само на пазар Да Спечели Мача, за мачове от основната схема по единично от турнирите на АТП, УТА или Големия Шлем. Ако противниковият играч се откаже поради контузия по време на мача, букмейкърът ще изплати залога като печеливш, като сумата на самия залог ще бъде възстановена в парични средства, а печалбата ще бъде изплатена под формата на Кредити за Залози. Ако целият или част от квалифициращия залог е направен с Кредити за Залози, тази част от залога ще бъде възстановена в Кредити за Залози, а евентуалния остатък в парични средства.

За какво да внимавате

  • Гаранция при Отказване НЕ важи за залози чрез Създай Залог. Ако пазар Да Спечели Мача е включен като селекция преди мач за залог чрез Създай Залог и играч се откаже, залогът чрез Създай Залог ще се уреди като отменен и сумата ще бъде върната. Ако целият квалифициращ залог, или част от него, са платени с Кредити за Залози, тази част от залога ще бъде върната под формата на Кредити за Залози, а останалата част в пари.
  • Гаранция при Отказване няма да важи, ако залог е бил затворен изцяло или частично.
  • Гаранция при Отказване не важи за залози на мачове от квалификациите.
  • Ако залог бъде променен чрез функция Промени Залог и стане единичен залог преди мач на пазар Да Спечели Мача за играч, който след това печели поради отказване на противника, Гаранция при Отказване ще важи. Ако залог бъде променен преди мач по някакъв друг начин или включи селекция На Живо, Гаранция при Отказване няма да важи.

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Поредният хубав бонус от букмейкъра. Офертата много прилича по характер на „Върнат залог при равенство 0:0“ при футболните залози. Там Бет365 ви връща заложената сума, ако даден мач завърши наравно 0:0. При тази тенис оферта пък имате добра възможност, ако играч се откаже, да възстановите заложената сума.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P