По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен
Стойност на бонуса
100 лева
Превъртане
Срок за превъртане
3 дена

Bwin информация дава още една прекрасна възможност за бъдещите си нови клиенти. Този път всички, които направят нова регистрация в букмейкъра, могат да се възползват от Безплатен Залог до 100 лева.

ВАЖНО: Офертата е валидна само за нови клиенти, които са регистрирали нова сметка през тази специална страница, показваща Бонус офертата. Тази Бонус оферта не може да се комбинира с друга оферта за нов клиент. Минималният депозит, който трябва да направите, е 20 лева.

Срок на офертата

Начало: 12.06.2020 (00:00 часа)
Край: 23.06.2020 (23:59 часа)

Първи стъпки

  1. Регистрирайте се в Bwin
  2. Направете залог (първият залог трябва да е на минимален коефициент 1.50)
  3. Вземете Безплатен Залог до 100 лева, ако първият Ви залог не печели

Правила и условия

  • За да се възползвате от офертата за безрисков залог, Вие трябва първо да се регистрирате, да направите депозит във вашата Bwin сметка и да поставите единичен залог на избрана от Вас спортна игра, преди нейното начало. Залог, поставен през секция „На живо“ преди началото на мача, няма да бъдат зачетен към тази оферта. Класира се само залогът, поставен преди началото на мача през секция „Спорт“.
  • Тази оферта важи само за първия залог след регистрацията, поставен по време на промоционалния период. За валиден залог, се зачита само първият единичен залог, поставен на сайта, при минимален коефициент 1.50.
  • Ако Вашият първи залог, поставен след регистрацията, при минимален коефициент 1.50 не е печеливш, ние ще възстановим 100% от заложената сума до 100 лева като безплатен залог. Безплатният залог ще бъде кредитиран веднага, след като Вашият първи квалифициращ залог бъде уреден.
  • Минималният депозит е 20 лева. Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи Skrill и Neteller, банков трансфер или Paysafe карта.
  • Вие ще можете да използвате безплатния залог за всякакъв вид спортни събития и aко безплатният залог FreeBet е оценен като „спечелен“, ще получите в сметката си печалбата от FreeBet, която ще е равна на стойността на FreeBet, умножена по посочения в талона за залагания коефициент минус стойността на FreeBet. Печалбата не подлежи на допълнителни условия за залагания.
  • Безплатният залог ще бъде валиден до 3 дни от датата на кредитиране.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация