Жрински – Спартак Търнава прогноза

20:00, 18 юли 2018
Зрински имат да наваксват 1 гол дефицит от първия мача с Търнава преди седмица. Това е голяма възможност за Босненския отбор най-накрая да прескочи първото препятствие по пъря към Шампионската Лига. Затова си има причина, тъй като жребиите не бяха благосклонни към отбора.  

Отборът от Мостар игра срещу Легия Варшава и Марибор в предишните издания на евротурнирите и не успя да прескочи рубикона. Те изгубиха с един гол от Спартак Търнава преди седмица , но у дома на стадион Бели Брег в сряда ще имат възможност да се реваншират. Гостите от Спартак Търнава спечелиха за първи път Словашкото първенство.

Това ще е втория мач по между си на двата отбора. Спартак успя да се възползва от червния картон на Фране Цириак през второто полувреме и играта с човек повече. Ерик Жирка отбеляза в края за да даде преднина на отбора си преди реванша.

Спартак Търнава изиграха слаби контроли преди сезона след като влязоха в мача срещу Зрински със загуби срещу Сигма Оломуц и Баник Острава. Зрински остави по-добри впечатления в контролите преди сезона , записвайки две победи и един равен срещу Матерсбург, Йенисей и Горица.

Залозите за двата отбора са огромни и мача може да бъде решен от един гол или нулево равенство.Домакините няма да се впуснат само в атака, като знаят, че допуснат гол означава отпадане за тях. Очаквам предпазлива игра. Прогнозите, които препоръчвам са нулево равенство на полувремето и под 2.5 гола в мача.

Единичен: Загубен
Шампионска Лига 2018/19, 1-ви кв. кръг
20:00/18 юли
Жрински - Спартак Търнава
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Спечелен
Шампионска Лига 2018/19, 1-ви кв. кръг
20:00/18 юли
Жрински - Спартак Търнава
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0