Жирона – Понферадина: Прогноза от ЛаЛига 2 на Андрей Гошев

17:00, 03 апр. 2021

Борбата за попадане на местата, даващи право на плейоф за промоция в Ла Лига, е ожесточена, като разликата между последното такова, 6-то място, до 13-то е осем точки, а до края на сезона могат да се случат всякакви резултати.

В опит да не изостанат от заветното 6-то място, един срещу друг се изправят отборите на Жирона и Понферадина. Домакините се намират на временното 8-мо място, на две точки зад съперника си, и на три от 6-тото. И двата отбора играха през седмицата и малко изненадващо завършиха наравно срещу отбори от дъното на класирането, като повече трябва да съжаляват Понферадина, които не успяха да победят 18-тия Логронес у дома.

Ако погледнем последните шест двубоя на двата отбора, ще забележим, че освен отбелязаните голове, трудно опазват собствените си врати сухи, а в половината от двубоите падат и над 2 гола.

Мачът е важен и за двата отбора и ако искат да играят плейофи за промоция, ще трябва да отбелязват повече голове отколкото допускат. Моята прогноза е двата отбора да отбележат за коефициент 2.25 в efbet, а за по-голям коефициент може да комбинира и с над 2.5 гола.

Единичен: Спечелен
17:00/3 апр.
Жирона - Понферадина
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари