Зенит – Копенхаген прогноза от Лига Европа на Ники Александров

19:55, 29 ное. 2018
Играе в
Един от най-интересните мачове от програмата на Лига Европа този четвъртък. В една от най-интересните групи. Или поне останала такава след развоят на голяма част от останалите. Мачът е с начало 19.55 ч.

Три отбора са в битката за първите две места в групата тук. Зенит е лидер, но преднината му пред Славия Прага е само точка, а пред датчаните – три. И сега предстои прекия сблъсък, който или класира окончателно руснаците напред, или завързва още повече ситуацията в навечерието на финалните мачове.

Тъй като правим прогноза и на другия двубой от групата, както в другата прогноза , така и в тази трябва да видим и какво следва. Копенхаген като че ли има на пръв поглед най-леката задача, срещу вдигналия бяло знаме френски Бордо.

Но не може да се разчита само на този последен мач, още повече, че все пак е срещу френски тим. Затова трябва да се търсят точки и в Русия. Място, което може би ще притесни много от европейските отбори, особено в края на ноември, но това не важи за датските футболисти.

Зенит е в ролята на фаворит за букмейкърите и вероятно причина за това е не само лидерството в групата на Лига Европа. Проблемът при гостите е, че те години наред изключително лесно достигат до груповата фаза както в този турнир, така и в Шампионска лига, но съответно много трудно излизат напред от тях. Сега обаче им се открива нелош шанс, изходната позиция до момента позволява да се търси нещо подобно.

Предложението ми е за двоен шанс в полза на Копенхаген – Х2. Коефициентът за подобен залог е изключително привлекателен – 2.20. Мнозина биха се стреснали, защо е толкова висок и това би ги отказало. Но нека не подценяваме все пак чудесното представяне на Копенхаген и първото му място в местното първенство. Инерцията предимно от победи напоследък би могла да повлияе и в Европа.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (27.11.2018/13:02 часа)

Единичен: Загубен
Лига Европа, групи
19:55/29 ное.
Зенит - Копенхаген
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0