Зенит – Копенхаген прогноза от Лига Европа на Ники Александров

19:55/29 ное. '18
Играе в

Един от най-интересните мачове от програмата на Лига Европа този четвъртък. В една от най-интересните групи. Или поне останала такава след развоят на голяма част от останалите. Мачът е с начало 19.55 ч.

Три отбора са в битката за първите две места в групата тук. Зенит е лидер, но преднината му пред Славия Прага е само точка, а пред датчаните – три. И сега предстои прекия сблъсък, който или класира окончателно руснаците напред, или завързва още повече ситуацията в навечерието на финалните мачове.

Тъй като правим прогноза и на другия двубой от групата, както в другата прогноза , така и в тази трябва да видим и какво следва. Копенхаген като че ли има на пръв поглед най-леката задача, срещу вдигналия бяло знаме френски Бордо.

Но не може да се разчита само на този последен мач, още повече, че все пак е срещу френски тим. Затова трябва да се търсят точки и в Русия. Място, което може би ще притесни много от европейските отбори, особено в края на ноември, но това не важи за датските футболисти.

Зенит е в ролята на фаворит за букмейкърите и вероятно причина за това е не само лидерството в групата на Лига Европа. Проблемът при гостите е, че те години наред изключително лесно достигат до груповата фаза както в този турнир, така и в Шампионска лига, но съответно много трудно излизат напред от тях. Сега обаче им се открива нелош шанс, изходната позиция до момента позволява да се търси нещо подобно.

Предложението ми е за двоен шанс в полза на Копенхаген – Х2. Коефициентът за подобен залог е изключително привлекателен – 2.20. Мнозина биха се стреснали, защо е толкова висок и това би ги отказало. Но нека не подценяваме все пак чудесното представяне на Копенхаген и първото му място в местното първенство. Инерцията предимно от победи напоследък би могла да повлияе и в Европа.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (27.11.2018/13:02 часа)

Единичен: Загубен
Лига Европа, групи
19:55/29 ное.
Зенит - Копенхаген
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 23.01.2019) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0