Зенит Казан – Факел прогноза от волейболното Световно клубно първенство

21:30/26 ное. '18
Играе в

Руският сблъсък на старта на Световното клубно първенство противопоставя две различни философии, както в битката на скамейката между Владимир Алекно и бившия треньор на националите ни Камило Плачи, така и като селекция.

Зенит Казан е на трона на клубния волейбол вече четвърта година, благодарение на многомилионна селекция и супер звездите си. Диагоналът Максим Михайлов е в страхотна форма, а новото попълнение Ървин Нгапет изглежда напълно сработен с новите си колеги и прави спомените за Вилфредо Леон все по-бледи.

Факел разчита на изграждането на звезди вместо на купуването им и в момента съставът може да бъде конкурентен на елита във волейбола с откритията и вече основни посрещачи на руския национален отбор Егор Клюка и Дмитрий Волков.

През лятото тимът загуби именно в посока Зенит центъра си Вадим Лилхошестов, но засега успяват да го заместят, като отборът е втори в руската Суперлига, само на точка от казанци.

Прогнозата ми е Хендикап в Мача (Точки) Факел Новий Уренгой +13,5.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (26.11.2018.13:55 часа)

Единичен: Спечелен
Световно клубно първенство, групова фаза
21:30/26 ное.
Зенит Казан - Факел
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 23.01.2019) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0