Замалек – Ал Даклей прогноза от Египет на Стефан Ралчев

19:00, 22 ное. 2018
Играе в
Да, истина е, ще прогнозираме за първи път и мач от… Египет. След като имахме прогнози от Казахстан, стигнахме и до страната на фараоните. Вероятно се досещате защо е така, заради паузата за национални отбори, която остави седмицата почти без никакъв футбол.

Ако ви кажа, че съм уникален познавач на египетския футбол, ще пресиля нещата 🙂 Така че избрах този мач, защото ми хареса опцията в него. А тя е Замалек да спечели първото полувреме срещу Ал Даклей.

За вас, познавачите и любителите на залози, вероятно един от малкото познати клубове в Египет, е именно Замалек и другият гранд – Ал Ахли. И за тези, които си спомнят, че Стойчо Младенов бе посрещнат и изпратен като фараон от ЕНППИ заради отличното впечатление.

107-годишният гранд от Кайро – Замалек и в момента е лидер в новото първенство на страната. Треньор е добре познатият швейцарец Кристиян Грос, който помните от престоите му в Тотнъм, Базел, Щутгарт, а след престой в Ал Ахли, от тази година е в Замалек.

Именно Ал Ахли (40 титли) и Замалек (12) почти винаги са ставали шампиони в Египет. Исмаили има 3 титли, а по 1 добавят други четири клуба. Тоест от 59 шампионата – 52 са в ръцете на Ал Ахли и Замалек.

Сега Замалек в качеството си на лидер посреща 11-тия в класирането Ал Даклей и не виждам нищо по-логично от това домакините да водят още на полувремето.

Единичен: Загубен
Египет, Премиер лига
19:00/22 ное.
Замалек - Ал Даклей
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0