Ямбол – Черно море прогноза от НБЛ на Стефан Ралчев

18:00, 03 ное. 2018
Играе в
Националната баскетболна лига прикова вниманието ми към един мач, който вероятно малко хора му обръщат внимание. Той е между Ямбол и Черно море. Ето моята прогноза за срещата.

В зала “Диана” се изправят два от отборите, които все още нямат победа от началото на сезона. Ямбол е с три загуби, Черно море е с четири. Време е да видим кой от двата отбора ще се закотви сериозно на дъното. Според мен това ще е Черно море, който ще загуби и ще регистрира пето поредно поражение. Но тъй като коефициентите са изключително ниски за победа на Ямбол, избрах друго предложение.

Насочих се към брой точки за домакина Ямбол. Мисля, че момчетата на треньора Иван Чолаков ще отбележат повече от 75,5 точки в срещата, което ще ви донесе коефициент от 1.80. Наглед линията е средно рискова, зависи кой отбор я преследва. В случая Ямбол до момента в нито един от трите си мача не е успял да я преодолее – 55 точки срещу Академик София и по 74 точки в следващите два мача.

От друга страна обаче Черно море е с най-лоши показатели – получава средно по 90,5 точки. И е напълно разбираемо, тъй като треньорът Галин Стоянов-Патрика работи само и единствено с български момчета, повечето от които млади. Ситуацията във Варна е трудна, знаеше се, че ще бъде такава още преди началото на сезона. А за гостуването на Ямбол Патрика няма да може да използва Мартин Стефанов, Мартин Иванов, а най-опитният и лидерът на отбора Пламен Алексиев отново няма да може да влезе в игра.

Дълго се колебах дали да ви предложа хендикап за победа на Ямбол, но се отказах от тази възможност. Сигурен съм, че домакините ще победят, защото са изправени до стената и вече се чуха доста критики от страна на Иван Чолаков към отбора. А в него има не лоши баскетболисти, които с лекота ще преодолеят Черно море, стига да реализират и за нас нужните точки…

Единичен: Спечелен
България, НБЛ, 5 кръг
18:00/3 ное.
Ямбол - Черно море
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0