Уигън – Шефилд Юнайтед прогноза от Чемпиъншип на Стефан Ралчев

17:00, 01 ян. 2019
Играе в
Още един мач от първия ден на новата 2019 година. Уигън посреща Шефилд Юнайтед.

Във всичките почти 20 години живот със залози имам два подхода. Единият е търсене и избиране на уж сигурни мачове, въпреки че вече ви казах, че няма такива 🙂 но поне мачове, които имат аргумент да бъдат такива, а другият е да търся изненади. Или по-скоро да играя против букмейкърите, които определят един отбор за фаворит.

Такъв е и случаят с домакинството на Уигън срещу Шефилд Юнайтед. Уигън е на 19-то място, като е в серия от 6 мача без победа. Тимът няма успех от края на месец ноември. Шефилд Юнайтед е четвърти и гони дори директна промоция. Според букмейкърите гостите са фаворити, като истината е, че наистина би трябвало да е така и с оглед класирането.

В Чемпиъншип обаче всичко е възможно. Затова моята прогноза е двоен шанс 1Х, като се доверявам, че Уигън няма да загуби на собствения си стадион. Коефициентът е 1.75 към този момент от Бет365.

Уигън не е съвсем обречен у дома, ако ви се струва, че прогнозата ми е просто интуиция или предложение без аргументи. Тимът е с 6 победи, 3 равенства и 3 загуби на собствен терен, като пораженията са от Бирмингам, Дарби Каунти и Лидс – и трите тима са от Топ 6.

Може би ще попитате, каква е логиката този път да не загубят, след като Шефилд Юнайтед е на 4-то място, тоест, също е тим от първата шестица? Уигън е само на 4 точки от зоната на изпадащите. В тази част на класирането в Чемпиъншип е винаги доста гъстонаселено, така че домакините ще се борят със зъби и нокти първо да оцелеят, а това минава през спечелване предимно на точки у дома.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (30.12.2018/13:58 часа)

Единичен: Загубен
Англия, Чемпиъшип, 26 кръг
17:00/1 ян.
Уигън - Шефилд Юнайтед
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0