Уигън – Шефилд Юнайтед прогноза от Чемпиъншип на Стефан Ралчев

17:00/01 ян.
Играе в

Още един мач от първия ден на новата 2019 година. Уигън посреща Шефилд Юнайтед.

Във всичките почти 20 години живот със залози имам два подхода. Единият е търсене и избиране на уж сигурни мачове, въпреки че вече ви казах, че няма такива 🙂 но поне мачове, които имат аргумент да бъдат такива, а другият е да търся изненади. Или по-скоро да играя против букмейкърите, които определят един отбор за фаворит.

Такъв е и случаят с домакинството на Уигън срещу Шефилд Юнайтед. Уигън е на 19-то място, като е в серия от 6 мача без победа. Тимът няма успех от края на месец ноември. Шефилд Юнайтед е четвърти и гони дори директна промоция. Според букмейкърите гостите са фаворити, като истината е, че наистина би трябвало да е така и с оглед класирането.

В Чемпиъншип обаче всичко е възможно. Затова моята прогноза е двоен шанс 1Х, като се доверявам, че Уигън няма да загуби на собствения си стадион. Коефициентът е 1.75 към този момент от Бет365.

Уигън не е съвсем обречен у дома, ако ви се струва, че прогнозата ми е просто интуиция или предложение без аргументи. Тимът е с 6 победи, 3 равенства и 3 загуби на собствен терен, като пораженията са от Бирмингам, Дарби Каунти и Лидс – и трите тима са от Топ 6.

Може би ще попитате, каква е логиката този път да не загубят, след като Шефилд Юнайтед е на 4-то място, тоест, също е тим от първата шестица? Уигън е само на 4 точки от зоната на изпадащите. В тази част на класирането в Чемпиъншип е винаги доста гъстонаселено, така че домакините ще се борят със зъби и нокти първо да оцелеят, а това минава през спечелване предимно на точки у дома.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (30.12.2018/13:58 часа)

Единичен: Загубен
Англия, Чемпиъшип, 26 кръг
17:00/1 ян.
Уигън - Шефилд Юнайтед
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 27.11.2018) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0