Уест Хем – Евертън прогноза

17:00, 13 май 2018
Сезонът на практика е приключил и за двата тима, но треньорите им все още не знаят съдбата си. Нито Дейвид Мойс, нито пък Сам Алърдайс се славят с особена популярност сред феновете, а това е последната възможност за някой от тях да увеличи шансовете си.

Преместването на новия стадион съвсем не се оказа безоблачно за отбора на Уест Хем. Те успяха да спечелят у дома едва 6 от своите 18 двубоя до момента. Дейвид Мойс успя да спаси отбора си без критични изживявания в края на сезона, но това може да не бъде достатъчно, за да запази работата си след края на сезона.

Същото важи и за Сам Алърдайс, който действително закрепи позициите на Евертън, а в края на сезона успя да подобри дори ужасяващата им форма като гост. Карамелите нямат загуба в последните си 3 срещи навън. Стилът на игра обаче все още не успява да убеди феновете, че Сам е човекът, който трябва да води техните любимци напред. Очаквам от този двубой да бъде под обичайното ниво на интензитет, а двата отбора да се стараят по-скоро да не загубят. Предвид това, тук отново препоръчвам залог за под 2.5 гола в мача.

Единичен: Загубен
Висша Лига, Англия 2017/2018, 38 кръг
17:00/13 май
Уест Хем - Евертън
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0