Витоша Бистрица – Царско Село: Прогноза на Никодим Спасов

15:00, 01 сеп. 2019
В двубой от 8-мия кръг на българската Ефбет Лига се изправят отборите на Витоша Бистрица и Царско село. До момента домакините не впечатлиха с изявите си като записаха загуби във всичките си седем срещи.
Единичен: Загубен
15:00/1 сеп.
Витоша Бистрица - Царско Село
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Витоша Бистрица не показва никакво израстване в сравнение с изминалите два сезона на отбора. Треньорът им – Енгибар Енгибаров се оплаква от липсата на опитни играчи в състава и изглежда примирен с представянето на състава си.

Не така обаче стоят нещата при отбора на Царско село. Треньорът им Никола Спасов е изградил боеспособен състав с опитните български играчи и класни за българското първенство чужденци. Царете впечатлиха с изявите си в последните кръгове, като победиха Ботев като гости и шокирха Берое на собствения си стадион.

Очаквам победа за Царско Село в мача предвид представянето на двата състава до момента. Отборът на Витоша Бистрица изглежда като най-слабият отбор в първенството, а Царско Село играе грамотен футбол. Към момента, победа за гостите от Царско Село е оценена на апетитния коефициент 2.24 в Ефбет.

Днес е понеделник и очаквам коефициентът да падне до началото на двубоя. Ето защо Ви препоръчвам да направите залог сега, докато коефициентът е все още над 2.00. Успех 🙂

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0