Витоша Бистрица – Локомотив Пловдив прогноза от Първа лига на Стефан Ралчев

12:30, 17 мар. 2019
Играе в
В неделя на обяд Витоша Бистрица приема Локомотив Пловдив в един от интересните мачове за деня. Интересен, защото Витоша поднесе сензация миналия кръг, като победи Берое в Стара Загора с 1:0.

Локомотив Пловдив също спечели в миналия кръг, като категорично познах изхода на двубоя срещу Дунав Русе (4:1). Тоест и двата отбора влизат в последния кръг от редовния сезон след успехи в изминалите си мачове. Смърфовете обаче постигнаха още една такава победа с 4:1 и срещу Берое в по-предишния кръг, така че е в доста сериозна форма.

С моята прогноза признавам, че рискувам до известна степен. Предлагам ви оувър с над 2,5 гола за коефициент 2.55 от Efbet. Знам, че е рисково, но все някога трябва и Витоша да участва в малко по-резултатен мач. Тимът е вкарал само 17 гола в досегашните 25 мача. Сами забелязвате, че това прави дори по по-малко от един гол на двубой.

Локомотив Пловдив е доста по-добре с реализацията. Тимът много ми хареса срещу Дунав, Аралица е доста качествен нападател, който получава помощ и от останалите. Не знам как ще завърши срещата в Бистрица, но ви предлагам оувъра.

Единичен: Спечелен
България, Първа лига
12:30/17 мар.
Витоша Бистрица - Локомотив Пловдив
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0