Вилядолид – Атлетик Билбао: Прогноза и залог от Ла Лига

19:30, 05 май 2019
Играе в
Сблъсък с огромно значение както за разпределението на последните позиции, така и за зона “Европа”. В неделя един срещу друг излизат съставите на Вилядолид и Атлетик Билбао, а ето каква е прогнозата ми.

Тежки дни за “виолетовите”, които ще се втурнат във финален щурм за оцеляване. Статуквото им в елита бива сериозно застрашено, тъй като се намират в зоната на изпадащите, на две точки от спасителния бряг. Идното домакинство обаче може да се окаже фундаментално за бъдещето им, така че победата тук е повече от задължителна.

Същото важи и за “баските”, ако целят класиране за Европа. Видяхме един силен пролетен дял за Атлетик, който ги прати от последните места в непосредствена близост до европейските турнири. В момента са на две точки дистанция от Валенсия, които са напълно постижими предвид трудната среща на “прилепите” в Лига Европа.

Отворете вашата нова сметка, като изберете от топ букмейкърите в нашия списък

По принцип силната страна на Билбао са мачовете на “Сан Мамес”. Навън се представят с една идея по-колебливо, като записаха едва четири победи до този момент. Справка показва, че са постигнати срещу тимове от ранга на Вилядолид, но тук обстоятелствата са малко по-различни. Не мисля, че домакините ще се дадат лесно, още повече, ако играта им потръгне.

Какво ни показват последните срещи помежду им – един равностоен футбол, в който попаденията не са чужди. Е, точно това ще е моя залог за идния сблъсък, обосновавайки се с важността на трите точки и за двата тима. Равенството едва ли ще свърши работа на Вилядолид, така че очаквам по-открит и офанзивен футбол от тяхна страна.

Осем поредни гол/гол-а в мачовете по оста Вилядолид – Атлетик, защо да не видим и нов такъв. Маркетът идва с коефициент 2,00 от сайта на Bet365, което е доста висока и стойностна линия, позволяваща участие със сингъл залози.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (05.05.2019/10:43 часа)

Единичен: Загубен
Испания, Ла Лига
19:30/5 май
Валядолид - Атлетик Билбао
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0