Верона – Удинезе: Прогноза на Даниел Илиев

20:00, 24 сеп. 2019

Верона срещу Удинезе е първият мач,който прикова вниманието ми във вторнишката футболна програма.Домакините несъмнено имаха трудни мачове до момента.Спечелиха точка у дома срещу Болоня и три срещу Лече като гост.

Последваха тежките мачове срещу Милан и Ювентус, които както се очакваше загубиха. Все пак в загубените мачове отборът показа много хъс и желание за измъкване поне на точка, но късметът не беше на тяхна страна.

В последното си домакинство-двубоят срещу Милан, стадион Бентегоди за малко да стане свидетел на изравнителен гол в добавеното време на срещата, но Мигел Велосо пропусна шанса. Отборът играе добър футбол и смятам, че с многобройните нови попълнения скоро ще набере нужната скорост.

За отбора гост нещата отново не се получават, както бе и в предходния сезон. Само една победа от четири мача и шокираща загуба от Бреша в последния кръг от Калчото. Игор Тудор е наясно, че предстоящата среща не бива да се губи.

На фона колебливото представяне на Удинезе и мотивацията, която се наблюдава при Верона, мисля че равният резултат ще е най-вероятният изход на срещата, като предполагам, че няма да е резултатно.

Единичен: Спечелен
20:00/24 сеп.
Верона-Удинезе
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0