Верея – Ботев Враца прогноза [ВИДЕО] на Стефан Ралчев

20:00, 19 окт. 2018
Играе в
Здравейте, приятели. Ето, че отново сме с вас с българската Първа лига след една доста дълга и сериозна пауза за националните отбори. Идва ред на 12 кръг в Първа лига и петъчната програма предоставя мегасблъсъка, казано в кавички, разбира се без да подценявам отборите, между Верея (Стара Загора) и Ботев (Враца). Срещата е в петък от 20:00 часа.
Единичен: Спечелен
България, Първа лига, 12 кръг
20:00/19 окт.
Верея - Ботев Враца
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Загубен
България, Първа лига, 12 кръг
20:00/19 окт.
Верея - Ботев Враца
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Аз ще ви кажа моето първо предложение. Дълго обмислях какво да играете в този двубой, в който надали, ако попитат някой от улицата кой е треньор на Верея, ще каже. Нещата там са повече от трагични, наистина случват се какви ли не катаклизми и отборът не знам как съществува.

Все пак моята първа прогноза е, че Верея ще отбележи повече от 0,5 гола в двубоя. Тоест, че футболистите от Стара Загора ще се разпишат в тази среща. Коефициентът е сравнително добър, може да играете сингъл, може и да комбинирате.

Второто ми предложение обаче е с доста по-висок коефициент – потърсих го и ви го предлагам нарочно, за да избягате от ставките 1.50-1.60, а да скочите над 3.00 да речем. То е краен изход Х и под 3,5 гола. Мирише ми и ми се върти в акъла, че този мач е равен, нещо от рода на 1:1 например, което ще удовлетвори и изпълни първото ми предложение – Верея да се разпише.

Няма кой знае какви новини, едва ли ще ви заинтригувам с горещи и ексклузивни такива около двата отбора. Единствено Верея в паузата успя да договори бившия футболист на Локомотив (Пловдив) Дино Мартинович, който игра известно време в чужбина.

Верея е на последно място само с 3 точки, спечелени при трите си домакинства, така че Верея може да се опъне на Ботев Враца. Любопитното за врачани е, че са спечелили цели 7 точки навън, а имат общо 11. Тоест 7 точки от гостувания и само 4 при домакинствата си.

Помислете много добре, мачът не е кой знае колко интригуващ, но все пак трябва да отбележим подновявнето на Първа лига. Успех на всички вас, успех в залозите и до нови срещи.

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0