Василий Ломаченко – Теофимо Лопес: Боксова прогноза на Николай Валуев

05:00, 18 окт. 2020
Василий Ломаченко срещу Теофимо Лопес в още едно зрелищно събитие.
Единичен: Загубен
Лека категория, мач за абсолютна световна титла
05:00/18 окт.
Василий Ломаченко - Теофимо Лопес
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Василий Ломаченко срещу Теофимо Лопес се изправят един срещу друг в лека категория в битка за шампионските пояси на WBA Super, WBO, IBF и The Ring. Всички те са притежание на Ломаченко, докато Лопес има по-малко престижната титла IBF lightweight title.

Ломаченко има до момента 15 мача, от които 14 победи (10 с нокаут) и само 1 загуба, но преди 6 години. Лопес е с 15 победи от 15 мача. Победителят от двубоя ще бъде абсолютен шампион в лека категория.

Преди двубоя по-големите закани бяха от лагера на Лопес, в който е и баща му. Но по принцип те са такива, говорят много. Още през пролетта Лопес каза: „Просто се опитваме да се подсигурим, че този тип няма да избяга. Това е основната ми цел – да не се откаже. Оставете ме да си говоря глупости, искам да го усети, и искам да не избяга, мамка му. Защото всички искат да видят този двубой.“

Въпросът е, че този път двубоят няма фаворит, като че ли двамата са доста равностойни. Въпреки това вярвам, че опитът и възрастта, колкото и странно да е – става въпрос за възрастта, ще бъдат на страната на Василий Ломаченко – той е на 32, докато противникът му е на 23 години. Той има неудържимото желание да стане абсолютен световен шампион и мисля, че той ще бъде крайният победител.

Начален бонус
[1059] 100% до 200 лв Бонус код за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0