Утрехт – Адо Ден Хааг: Прогноза за голове от Ередивизи

21:00, 24 ян. 2020
Играе в
Кръгът в нидерландската Ередивизи стартира с двубой между Утрехт и Адо Ден Хааг.

Домакините получават ролята на изявени фаворити, което се дължи на по-доброто им класиране и постоянството в постигнатите резултати. Да, АДО стигна до победа в предходния шампионатен кръг, но преди това се намираше в серия от седем последователни срещи без успех.

Положението на домакините е притеснително за бъдещето им в елита, тъй като разполагат със скромния актив от 16 пункта, който ги нарежда в зоната на плейаута. Още по-незадоволително е представянето им навън, където спечелиха незначителните шест точки в девет визити.

Най-добри букмейкъри

Споменах за постоянството при Утрехт, но това се отнася за общия им актив в Ередивизи. Що се касае до домакинствата, изпитват колебания в последно време, за което говорят трите поредни поражения.

Убеден съм, че АДО Ден Хааг ще намери пролука в отбранителната линия на домакините, която и без друго не е толкова стабилна. Може да се доверите на маркета гол/гол, оценен със задоволителното @1.61 в Bet365.

За сведение, в последните три мача на Утрехт се стигна до размяна на попадения, а сблъсъкът помежду им през есенния полусезон завърши при резултатното 2:4 в полза на днешните домакини.

Единичен: Загубен
Ередивизи
21:00/24 ян.
Утрехт - Адо Ден Хааг
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 2 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0