Юта Джаз – Голдън Стейт Уориърс прогноза на Стефан Ралчев

05:30, 20 окт. 2018
Играе в
Редовният сезон в НБА започна с гръм и трясък. Интересни и изненадващи резултати ни посрещнаха още от първата нощ в Лигата на извънземните. Сега на ред е втората среща на шампиона Голдън Стейт Уориърс. Тимът гостува на Юта Джаз, а ето моята прогноза.

За разлика от последните две години, този път Голдън Стейт започна успешно сезона, като победи у дома Оклахома Сити Тъндър. Стеф Къри вкара 32 точки, Кевин Дюрант добави 27. Трябва да се отбележи, че Клей Томпсън и Кевин Дюрант успяха в 12 от 13-те си изстрела отдалеч…

Не мисля, че тези двама снайперисти ще стрелят по-малко и в предстоящия мач срещу Юта Джаз, въпреки че защитата на „джазмените“ винаги е била достатъчно мощна. А през миналия сезон Юта се превърне в малък ад за Голдън Стейт. Юга именно бе единственият отбор, който три пъти победи Голдън Стейт, като последният път бе с внушителните… 40 точки разлика (119:79).

След края на сезона Юта не стана по-слаб, показа го и на старта срещу Сакраменто. Въпреки статистиката от последните мачове и сериозната сила на Юта, предпочитанията ми са за Голдън Стейт. Прогнозата ми е победа с повече от 2,5 точки в полза на шампионите. В Ефбет коефициентът за този пазар е 1.90.

Ако Стеф Къри поддържа темпото, а Кевин Дюрант и Клей Томпсън ударят от далечно разстояние, не е много трудно да се повярва, че „воините“ ще спечелят, пък макар и с малка разлика.

Може да ви се стори рисковано, но мисля да заложа на над 26,5 точки на Стеф Къри. В първия мач звездата мина тази граница без кой знае какво усилие. Смятам, че той напълно може да отговори на Леброн Джеймс, който в първата си среща за Лейкърс вкара 26 точки. Къри ще реализира повече.

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
05:30/20 окт.
Юта Джаз - Голдън Стейт Уориърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
05:30/20 окт.
Юта Джаз - Голдън Стейт Уориърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0