Уго Гастон – Доминик Тийм: Прогноза за геймове на Анна Чакветадзе

17:00, 04 окт. 2020
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Тя е бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт.
Единичен: Загубен
Ролан Гарос
17:00/4 окт.
Уго Гастон - Доминик Тийм
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Френската сензация Уго Гастон се изправя срещу един от фаворитите на турнира Доминик Тийм. Гастон „блесна“ в мача от третия кръг срещу Стан Вавринка, спечелвайки в пет сета. Решителният сет той го спечели с 6 0. Младият французин играеше невероятно – „извади“ всички топки, измъчи доста Вавринка. Това е един от най-добрите мачове на Гастон.

Най-добри букмейкъри

Но се страхувам, че всичко, което е работило срещу Вавринка, няма да работи в мача срещу Тийм. Австриецът, разбира се, ще бъде прави далеч по-малко грешки от Вавринка. Той със сигурност ще е гледал части от играта на Гастон с Вавринка. Освен това Тийм е много по-бърз от Вавринка, ще му бъде по-лесно да стигне до дропшотове. Преместването на Тийм на задната линия е почти невъзможно. Освен това мисля, че Гастон хвърли твърде много емоция в последния кръг. Няма да има достатъчно останала енергия за Тийм.

Очаквам с нетърпение доста лесна победа за Тим. Ще бъдат изиграни по-малко от 27,5 геймове според мен – коефициент 1.80 в bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0