Уелс – Азербайджан: Прогноза на Иван Иванов

21:45, 06 сеп. 2019
Множествен: Загубен
21:45/6 сеп.
Уелс-Азербайджан
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Уелс посреща Азербайджан в двубой от група “Е” на европейските квалификации.

Евро кампанията за Уелс започна по добър начин с победа над пряк конкурент за първите две места Словакия, но последваха две загуби срещу Хърватия и Унгария, заради тях отбора е на четвърто място в групата. В този двубой, Уелс трябва да си възвърнат самочувствието срещу аутсайдера в групата. Който от три мача има инкасирани десет гола.

Ще обърна малко повече внимание на един уелски национал Гарет Бейл – НЕ. Даниел Джеймс, новото попълнение на Манчестър Юнайтед се представя повече от подобаващо в четири мача има отбелязани три гола. Той е на 21 години талантлив, здраво стъпил на земята и бърз, адски бърз.

Прогнозата ми за този двубой е екстравагантна и рискова. Множествен залог: Победа с два или повече гола разлика за домакин и гол на Даниел Джеймс по всяко време.

Мисля, че опонента е подходящ, пред собствена публика да му вкарат повече голове. Правя и асоциации между „бързоногото крило“ на „червените дяволи“ от преди повече от 15 години, настоящ треньор на Уелс. И сегашното „бързоного крило“ на „червените дяволи“ и уелския национален отбор.

Прогнозен резултат Уелс-Азербайджан 3:0

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0