ЦСКА – Берое: Прогноза [ВИДЕО] за краен изход от Efbet лига на Ники Александров

20:15, 17 окт. 2020
Играе в
Време е отново за родната Първа лига. С няколко интересни мача изпъква този кръг, като се откроява този между ЦСКА и Бероe.
Единичен: Загубен
Efbet лига
20:15/17 окт.
Ники Александров
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Време е отново за родната Първа лига. С няколко интересни мача изпъква този кръг, като се откроява този между ЦСКА и Бероe.

Макар емоциите от това, което направи ЦСКА в Европа тепърва да се разрастват, след няколко дни предстои първи мач от груповата фаза срещу Клуж, то мачът с Берое може да се окаже не по-малко възлов.

Въпреки успеха срещу Базел, ЦСКА е в поредица от 4 двубоя без победа – 3 Х-а и една загуба от Локомотив Пловдив, така че това няма как да не притеснява. Европа си е Европа, но ЦСКА не може да си позволи повече изоставане от челните позиции в Първа лига.

Мачове на живо

Така че този мач трябва да бъде взет. Ще бъде неимоверно трудно, забравете всякаква статистика, която сочи лесна победа на ЦСКА срещу Берое от много години насам. Ако бъде постигната победа, която все пак аз прогнозирам, тя ще бъде поне за мен много трудна – с гол аванс най-много.

Победа за ЦСКА в bet365 ден преди мача е оценена на 1.72, но имайте едно наум. А ЦСКА трябва да има много наум,  за да може да преодолее изключително надъхания тим на Димитър Димитров – Херо в събота вечер на „Българска Армия“.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0