Цървена Звезда – Йънг Бойс: Прогноза на Стоян Гюмов

22:00, 27 авг. 2019
Цървена Звезда приема Йънг Бойс в квалификационен мач от Шампионска Лига.
Единичен: Загубен
22:00/27 авг.
Цървена Звезда- Йънг Бойс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Първият мач между тези два отбора в Швейцария завърши при резултат 2:2 и сега ще трябва всичко да се решава всичко в Белград.

Сръбският отбор все още няма загуба у дома този сезон. Отборът играе доста силно и в първенството на Сърбия, като записа четири победи от четири мача.

Йънг Бойс също се представя на ниво и в доста добра форма като инкасираха четири победи и едно равенство първите пет кръга в Швейцария.

Цървена Звезда трябваше да минава през доста мачове, за да стигне до тази фаза на турнира. Последния елиминиран беше Копенхаген. Гостите от своя страна се включиха от тази фаза на турнира заради шампионското си предимство в Швейцария и коефициента.

Двата отбора до момента имат три мача, като два от тях са през далечната 2004 година. Статистиката показва, че и трите мача излизат с знак над 2.5 гола.Сега гостите ще търсят, гол за да може да продължат, но според мен това ще отвори доста възможности за Цървена Звезда.

Прогнозата ми за този мач е над 2.5 гола, като коефициентът, който bet365 предлага, е 1.72 и си мисля че рискът си струва. Успех!

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0