Царско село – Берое: Прогноза от Ефбет Лига на Стефан Ралчев

12:45, 20 февр. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за двубоя от българската Ефбет Лига Царско село – Берое.
Единичен: Загубен
Ефбет лига
12:45/20 февр.
Царско Село - Берое
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Мач между два отбора, които спокойно можеше да ги няма в елита още тази зима. Може да се сърдят феновете в Стара Загора, но дълги години държавният ТЕЦ спонсорираше клуба. Изведнъж нещата се промениха заради политическите промени и клубът изпадна в търсене на пари.

Не следя съвсем детайлно докъде стигнаха намеренията на бизнес или общината да спасява Берое, но е факт, че има промени в отбора. Първата и основна е назначаването на Петър Хубчев начело на тима. Втората е напускането на Мартин Камбуров, който обяви края на кариерата си.

Вижте стъпките за регистрация в bwin

Царско село е другата пародия в първенството. Стойне Манолов реши да махне почти целия състав и на хоризонта се появиха странни италианци, които наводниха отбора. Барабар с някакви треньори и т.н. Пълна загадка… Ясно е, че Царско село ще изпадне, но ще остане да доиграе сезона поради няколко причини, които не са за тук…

Прогнозата ми е, че домакините няма да загубят – 1Х за 1.78 в bwin. Колкото и да изглеждат напълно непознати.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2506 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари